notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

hirdetes

10 „előtte-utána” példa a legötletesebb otthoni rendrakási technikákra

LK

Létezik szebb látvány egy gondosan rendbe rakott éléskamránál, fülkénél vagy mosókonyhánál? 10 „előtte-utána” példa a legötletesebb otthoni rendrakási technikákra! 

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Egy unalmas éléskamra

Habár ebben a konyhai éléskamrában nincs hiány helyből, a tulajdonos nem szívesen lépett be ide unalmas szürkesége miatt.

Utána: Egy merész átváltozás

A mentaszínű falmatricák azonnal friss és tiszta hangulatot varázsoltak a helységbe. A jelölt tárolók segítenek egy szempillantás alatt felmérni, hogy miből kezd kifogyni a háztartás.

 

Előtte: Egy cseppet sem kellemes garázs állvány

A kemény teleknek köszönhetően ennek a garázsnak a tulajdonosa erre az állványra gyűjtött össze mindent, hogy ne kelljen a szükségednél több időt töltenie a hidegben. Az eredmény azonban néhány  igencsak zsúfolt polc lett.

 

Utána: Egy csinos megoldás

Díszkosarak, a közeli szemetes kosarakhoz passzoló fémvödrök, és festékszóróval befújt tárolók vették át a zsúfolt rendetlenség helyét egy átlátható, viszont egy garázsba nem túl hivatalos látvánnyal.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Fejetlenség két ruhás fülke között

Habár ezek a fülkék alapból nem voltak kifejezetten rossz állapotban, a szerkezetesség szemmel láthatóan hiányzott belőlük.

 

Utána: Dupla akkora rendezettség

A függőleges polcos szekrényekkel a fülkék közepén minden ruhatípus saját helyet kapott magának, beleértve az ingeket, dresszeket és még a táskákat is.

 

Előtte: Teljes káosz a szekrényben

Éléskamra híján ez a konyhatulajdonos kénytelen volt a legnagyobb szekrényébe zsúfolni mindenét. Sok dolog éppen ezért gyakran a felső szinten maradt, mert egyszerűen megfeledkezett róla.

 

Utána: Színek és rend

A megoldás? Az ajtókat is befogta egy kis extra tárolófelületért, helyet szabadítva fel ezzel a nagyobb, felcímkézett tárolóknak.

hirdetes

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Semmi különös

Ez a tulajdonos beköltözésekor azonnal látta, hogy mosókonyhájának komoly tárolóbővítésre és egy új padlóra lesz szüksége.

 

Utána: Rá sem ismernél

Mivel olcsón szerette volna megoldani a projektet, így egy kerti kiárusításon sikeresen levadászott egy kétajtós faliszekrényt, amelyhez mindkét oldalán két-két nyitott polc is tartozik. Az el nem rejthető dolgokat csinos üvegekbe és kosarakba helyezte el.

 

Előtte: Rémálom a csap mosogató alatt

hirdetes

Véletlenszerű dolgokkal teli zsákok, félig teli szépségápolási termékek és még egy tűzoltó készülék is „helyet” kapott ebben a szekrényben a mosogató alatt.

 

Utána: Egy rendezett munkaállomás

Némi odafigyeléssel és gondos elrendezéssel a törölközők és egyéb fürdőszobai felszerelések átlátható tárházává alakult át az egykor borzalmas szekrény. A friss törölközők egy kis körömlakkos polc alatt helyezkednek el, a hajas termékek pedig egy külön kosarat kaptak az ajtó belső oldalán.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Rendetlen kávés szekrény

Habár kényelmes megoldás volt minden kávézáshoz szükséges eszközt és hozzávalót egy helyen tartani, az összevissza elhelyezett bögrék, és egyéb eszközök miatt nehéz volt rátalálni a legfontosabb dolgokra.

 

Utána: Egy sötét háttér

Egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyivel könnyebb rátalálni a dolgokra, ha egy kis sötét festék segíti munkánkat. A kampókra lógatott csészék és az elosztók pedig további felületet biztosítanak még több eszköz számára.

 

Előtte: Egy zsúfolt fülke

Ezt a fülkét (ami inkább már egy kisebb szobának felel meg) az egész család egyszerre használja, így nem nehéz elképzelni, hogy miért néz ki így.

 

Utána: Akadálymentes tárolóhely

A falakat elfoglaló polcos egységek azonban segítettek, hogy minden családtagnak saját külön helye legyen a helységben. Az alsó szinteken elhelyezkedő fonott kosarak rejtett tárolókként működnek az olyan dolgok számára, amiket az ember inkább szeretne elrejteni.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Problémák a hűtő felett

Habár ez a szekrény tökéletes helye lehetett volna a sütéshez szükséges eszközöknek, rendezetlen (vagyis inkább nem létező) elosztása csak úgy bedobálták ide a dolgokat.

 

Utána: A hős elosztók segítenek

Az egyéni készítésű elosztók minden tepsinek saját helyet biztosítanak, és még így is bőven marad hely az egyéb tárgyak számára.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Rendetlen sarok

Egy ilyen sarokszekrényt nem nehéz „mindent bele” tárolóhellyé alakítani a Tupperware és extra evőeszközök számára.

 

Utána: Zseniális forgótálcák

A látszólag véletlenszerű dolgok összerendezésével látni fogod, hogy valójában sokkal több a közös bennük, mint gondolnád. A forgótálcák biztosítják, hogy semmi sem merül feledésbe a többi dolog mögött.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Adventi koszorú

Adventkor a 19–20. század óta szokás koszorút készíteni. Az adventi koszorú ősét... Tovább

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY Fürdőszoba Háztartás Lakásbemutatók Lakásfelújítás