notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

hirdetes

10 „előtte-utána” példa a legötletesebb otthoni rendrakási technikákra

LK

Létezik szebb látvány egy gondosan rendbe rakott éléskamránál, fülkénél vagy mosókonyhánál? 10 „előtte-utána” példa a legötletesebb otthoni rendrakási technikákra! 

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Egy unalmas éléskamra

Habár ebben a konyhai éléskamrában nincs hiány helyből, a tulajdonos nem szívesen lépett be ide unalmas szürkesége miatt.

Utána: Egy merész átváltozás

A mentaszínű falmatricák azonnal friss és tiszta hangulatot varázsoltak a helységbe. A jelölt tárolók segítenek egy szempillantás alatt felmérni, hogy miből kezd kifogyni a háztartás.

 

Előtte: Egy cseppet sem kellemes garázs állvány

A kemény teleknek köszönhetően ennek a garázsnak a tulajdonosa erre az állványra gyűjtött össze mindent, hogy ne kelljen a szükségednél több időt töltenie a hidegben. Az eredmény azonban néhány  igencsak zsúfolt polc lett.

 

Utána: Egy csinos megoldás

Díszkosarak, a közeli szemetes kosarakhoz passzoló fémvödrök, és festékszóróval befújt tárolók vették át a zsúfolt rendetlenség helyét egy átlátható, viszont egy garázsba nem túl hivatalos látvánnyal.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Fejetlenség két ruhás fülke között

Habár ezek a fülkék alapból nem voltak kifejezetten rossz állapotban, a szerkezetesség szemmel láthatóan hiányzott belőlük.

 

Utána: Dupla akkora rendezettség

A függőleges polcos szekrényekkel a fülkék közepén minden ruhatípus saját helyet kapott magának, beleértve az ingeket, dresszeket és még a táskákat is.

 

Előtte: Teljes káosz a szekrényben

Éléskamra híján ez a konyhatulajdonos kénytelen volt a legnagyobb szekrényébe zsúfolni mindenét. Sok dolog éppen ezért gyakran a felső szinten maradt, mert egyszerűen megfeledkezett róla.

 

Utána: Színek és rend

A megoldás? Az ajtókat is befogta egy kis extra tárolófelületért, helyet szabadítva fel ezzel a nagyobb, felcímkézett tárolóknak.

hirdetes

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Semmi különös

Ez a tulajdonos beköltözésekor azonnal látta, hogy mosókonyhájának komoly tárolóbővítésre és egy új padlóra lesz szüksége.

 

Utána: Rá sem ismernél

Mivel olcsón szerette volna megoldani a projektet, így egy kerti kiárusításon sikeresen levadászott egy kétajtós faliszekrényt, amelyhez mindkét oldalán két-két nyitott polc is tartozik. Az el nem rejthető dolgokat csinos üvegekbe és kosarakba helyezte el.

 

Előtte: Rémálom a csap mosogató alatt

hirdetes

Véletlenszerű dolgokkal teli zsákok, félig teli szépségápolási termékek és még egy tűzoltó készülék is „helyet” kapott ebben a szekrényben a mosogató alatt.

 

Utána: Egy rendezett munkaállomás

Némi odafigyeléssel és gondos elrendezéssel a törölközők és egyéb fürdőszobai felszerelések átlátható tárházává alakult át az egykor borzalmas szekrény. A friss törölközők egy kis körömlakkos polc alatt helyezkednek el, a hajas termékek pedig egy külön kosarat kaptak az ajtó belső oldalán.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Rendetlen kávés szekrény

Habár kényelmes megoldás volt minden kávézáshoz szükséges eszközt és hozzávalót egy helyen tartani, az összevissza elhelyezett bögrék, és egyéb eszközök miatt nehéz volt rátalálni a legfontosabb dolgokra.

 

Utána: Egy sötét háttér

Egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyivel könnyebb rátalálni a dolgokra, ha egy kis sötét festék segíti munkánkat. A kampókra lógatott csészék és az elosztók pedig további felületet biztosítanak még több eszköz számára.

 

Előtte: Egy zsúfolt fülke

Ezt a fülkét (ami inkább már egy kisebb szobának felel meg) az egész család egyszerre használja, így nem nehéz elképzelni, hogy miért néz ki így.

 

Utána: Akadálymentes tárolóhely

A falakat elfoglaló polcos egységek azonban segítettek, hogy minden családtagnak saját külön helye legyen a helységben. Az alsó szinteken elhelyezkedő fonott kosarak rejtett tárolókként működnek az olyan dolgok számára, amiket az ember inkább szeretne elrejteni.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Problémák a hűtő felett

Habár ez a szekrény tökéletes helye lehetett volna a sütéshez szükséges eszközöknek, rendezetlen (vagyis inkább nem létező) elosztása csak úgy bedobálták ide a dolgokat.

 

Utána: A hős elosztók segítenek

Az egyéni készítésű elosztók minden tepsinek saját helyet biztosítanak, és még így is bőven marad hely az egyéb tárgyak számára.

Bemutatjuk a legjobb rendrakási technikákat!

Előtte: Rendetlen sarok

Egy ilyen sarokszekrényt nem nehéz „mindent bele” tárolóhellyé alakítani a Tupperware és extra evőeszközök számára.

 

Utána: Zseniális forgótálcák

A látszólag véletlenszerű dolgok összerendezésével látni fogod, hogy valójában sokkal több a közös bennük, mint gondolnád. A forgótálcák biztosítják, hogy semmi sem merül feledésbe a többi dolog mögött.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Húsvéti locsolkodás

Vízbevető, vízbehányó hétfőnek nevezték, ugyanis még ötven évvel ezelőtt is elterjedt... Tovább

Párnafa

Nem egy olcsó mulatság egy szép, jó minőségű teraszburkolat, ezért jogosan várhatjuk el,... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY Fürdőszoba Háztartás Lakásbemutatók Lakásfelújítás