notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Próbáld ki lakásfelújítási tippjeinket, és élvezd a folyamat minden pillanatát!

hirdetes

Tippek melyekkel megkönnyítheted a lakásfelújítás utáni időszakot!

T.B.
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lakásfelújítások egyre népszerűbbek az országban, ami a kedvező lakáspiaci változásoknak, és a gazdasági válság utáni fellendülésnek köszönhető. Végre mindenkinek lehetősége van kicsit csinosítani a lakáson, és a már oly régóta tervezett átalakításokat is mostanában végzik el a legtöbben. A lakás felújítási munkálatok után azonban még sok minden hátra van mire élhető lesz a lakás. Megmutatjuk, mivel egyszerűsítheted le a lakásfelújítás utáni feladatokat, hogy minél előbb birtokba vehessétek a teljes lakást. 

Élvezd ki a lakásfelújítás minden pillanatát tippjeink segítségével

A lakásfelújítás nagy munka, ami a kezdetektől egészen a végéig nagy tervezést, odafigyelést, és energia befektetést igényel, azonban senki sem vitathatja, hogy nagyon megéri, hiszen a lakás új formában tündökölhet, és még jobban fog a munkálatok után illeni a személyiségünkhöz. Amikor mi belevágtunk a felújításba, csak a nyílászáró lecseréléséről volt szó, de aztán szinte nem maradt olyan pontja a lakásnak, amihez ne nyúltunk volna hozzá kisebb nagyobb átépítéssel, vagy csinosítgatással. Így a végeredmény bár lenyűgöző, de még mindig sok van hátra ahhoz, hogy teljesen belakhassuk, és az otthonunknak érezhessük a lakást. 

 


1. A munkálatok utáni kezdeti nehézségek


Amikor belevágtunk, és a munkafolyamatok közben is azt éreztem, hogy nagy megkönnyebbülés lesz az egész család számára, ha végre búcsút inthetünk a szakembereknek, és végre csak mi lehetünk majd a lakásban. Sajnos nem így lett, hiszen a munka nagy része számunkra még hátra volt. A munkafolyamatok megtervezésekor próbáltunk figyelni rá, hogy egyik folyamat se tegye tönkre azt, ami már készen van, de ez nem minden esetben jött össze, így a takarítás lakásfelújítás után sokkal hosszabb és nehezebb volt, mintha rendesen megterveztük volna ezeket a feladatokat már előre, a felújítás tervezésekor. Így adódott, hogy a vadonat új nyílászárókat sikeresen összefestették a festők, és a csempézést sem úszta meg a beépített kád sértetlenül. Utólag már kár bánkódni ezen, de ha újra kezdeném, biztos, hogy ezeknek a részeknek a megtervezésére sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék. Végül profikra kellett bíznunk bizonyos takarítási feladatokat, mert sajnos bármilyen praktikát is próbáltunk ki bizonyos a felújításból származó makacs szennyeződésektől nem tudtunk megszabadulni. A profi szakemberek azonban könnyen, és gyorsan képesek voltak eltűntetni ezeket a lerakódásokat, így a nehezén már túl is voltunk. Ha felkeltette érdeklődésedet a profi szakemberek alkalmazása, akkor KATTINTS IDE!

hirdetes

 


2. Bútorvásárlás okosan


Nem rég fedeztem fel egy nagyon jó applikációt az IKEA áruháznál, mellyel berendezhető előre a helység az áruházban kapható bútorokkal, így már nem zsákba macska a bútorvásárlás. Zseniális, hiszen a színeket, és a méreteket is könnyedén ki lehet próbálni előre még a vásárlás előtt, így már elkerülhetők bútorvásárlás során a hibák. Nekünk nagyon sokat segített, és mindenkinek ajánlom használatra, mert annál nincs idegesítőbb, mint amikor az általunk kiválasztott bútor színben, stílusban nem passzol a lakáshoz. 
 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Lakásfelújítás

Lakberendezési szakszótár

Fotel

Kárpitozott ülőbútor, amely párnázott karosszékhez hasonló, de annál sokkal kényelmesebb,... Tovább

Rendezvényhelyszín vidéken

Egy rendezvényhelyszín vidéken lehetővé teszi, hogy az esemény résztvevői egy nyugodt,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 222

Átlagos értékelés: 5.0