notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Pollack Expo 2012

Pollack Expo 2012

2012 Március 1.


Pollack Expo 2012


Újdonságokban utazunk! Várjuk Önöket a 2012-es Pollack EXPO-ra!
Alig egy hónapja, hogy bezárta kapuit a 2011-es Pollack EXPO – folynak még a pénzügyi elszámolások, készülnek a szakmai beszámolók -, de fejben már a következő évi Expóra készülünk. Megszokott dolog a szakkiállítások életében, hogy 8-10 hónapos előkészület előzi meg az 1-2 napos rendezvényeket. Ezzel mi, a Pollack EXPO szervezői is így vagyunk.

150 kiállító cég, 4000 m2 kiállítótér, 65 előadás – 7 szekcióban – 2000 főnyi hallgatóság előtt, közel 3000 látogató. Ez volt a 2011-es Pollack EXPO számokban és ezek az érveink, hogy jövőre is érdemes ellátogatni hozzánk.

Örömünkre szolgált, hogy jelentős mértékben regisztráltak idén szakmai előadásainkra az Építész, Kereskedelmi és Iparkamarai tagok, együttesen mintegy 1600 fő volt kíváncsi előadóinkra, s szerzett ezzel kamarai kreditpontot.

,,A Pollack Expo egyik szenzációja lesz a szupravezetés alkalmazási lehetőségeit bemutató két napos interaktív kiállítás az Expo Center Angster termében" – írta az új Dunántúli Napló a beharangozó cikkében.
S valóban az volt! Dr. Vajda István egyetemi tanár szupravezetésről tartott előadása és a kiállító térben berendezett “Mágikus vonzás” című interaktív bemutató kiemelkedő élményt nyújtott kiállítók, mérnökök, egyetemi hallgatók és a média képviselői számára egyaránt.

S vajon melyik lesz a 2012-es Pollack Expo leglátogatottabb standja, miről szól majd a leglátogatottabb előadás? Ez még számunkra is meglepetés! Az elkövetkező hónapokban felkutatjuk az építő, gépész, villamos, informatika és környezetvédelmi területen működő hazai cégek legújabb fejlesztéseit és megkeressük a háztartásokban bevezethető pénztárcakímélő eljárásokat.

Szeretnénk ezt megosztani Önökkel a 2012. március 1-2-án megrendezendő szakkiállításunkon, találkozzunk a hatodik Pollack Expo-n!


címkék: