notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pince építése

hirdetes

Megkérték, hogy építsen egy pincét. Egy valóságos csodát alkotott!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A férfi eredetileg az anyósa számára épített volna egy egyszerű pincét. De egy olyan csodálatos kis építmény vált belőle, amit minden szomszédjuk megirigyelt!

Pince építése

A pince nagyon fontos és több szerepet betöltő helyisége, bármilyen háznak. Általában ez a helyiség úgy van megalkotva, hogy egy nagyobb gödör van kiásva és kisebb – nagyobb kőműves munkával van megépítve. A pince lehet a házunk alatt vagy a ház mellett. Vannak olyan pincék amelyekben a kisebb helyiségek különállóak, mert így könnyebb megtartani a megfelelő hőmérsékletet.

 

Ma egy olyan pince megépítésével ismertetünk meg benneteket, amelyet egy férfi az anyósa számára készített. Eredetileg ez a pince egy egyszerű kis építménynek lett megtervezve, de a végén praktikus kis tárolóhelyiség lett belőle, ami ráadásul az udvart is díszíti! Csodálatos kinézetével mindenkit elvarázsolt, az összes szomszéd irigykedve figyeli, s mindenki ilyet akar magának. :) Lapozz egyet és nézd meg a pincét beülről is fotókon!

hirdetes
Pince építése

A pince külső része is gyönyörű látvány, nyáron fű borítja, télen pedig hó takarja. Az építmény két helyiségből áll. Az első a fenti rész amely olyan mint egy légpárna és védő szerepet tölt be.

 

 

 

 

Lapozz egyet a további képekért a pincéről!

Pince építése

A járólapok és a falak különböző penészedésgátló és gombaölő szerrel lettek ellátva. A nedvesség megakadályozásának érdekében két szellőzőlyuk készült, amelyek alatt műanyag dobozokat helyeztek el. Ezeket időközönként cserélni kell mert megtelnek. Egy régi fűtőlámpát helyeztek el a helyiségben, a meleg levegő folytonos megőrzéséért. Ez a lámpa még a leghidegebb éjszakákon is világít és melegít, így a hőmérséklet a pincében nem csökken 0 fok alá.

hirdetes

 

 

 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
DIY Épületek Kert

Lakberendezési szakszótár

Fal dekoráció papírból

Fal dekoráció papírból: Az egyik legolcsóbb módja annak, hogy hogyan dekorálhatunk üres... Tovább

Hőmérséklet

A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 139

Átlagos értékelés: 4.6