Pince építése

hirdetes

Megkérték, hogy építsen egy pincét. Egy valóságos csodát alkotott!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A férfi eredetileg az anyósa számára épített volna egy egyszerű pincét. De egy olyan csodálatos kis építmény vált belőle, amit minden szomszédjuk megirigyelt!

Pince építése

A pince nagyon fontos és több szerepet betöltő helyisége, bármilyen háznak. Általában ez a helyiség úgy van megalkotva, hogy egy nagyobb gödör van kiásva és kisebb – nagyobb kőműves munkával van megépítve. A pince lehet a házunk alatt vagy a ház mellett. Vannak olyan pincék amelyekben a kisebb helyiségek különállóak, mert így könnyebb megtartani a megfelelő hőmérsékletet.

 

Ma egy olyan pince megépítésével ismertetünk meg benneteket, amelyet egy férfi az anyósa számára készített. Eredetileg ez a pince egy egyszerű kis építménynek lett megtervezve, de a végén praktikus kis tárolóhelyiség lett belőle, ami ráadásul az udvart is díszíti! Csodálatos kinézetével mindenkit elvarázsolt, az összes szomszéd irigykedve figyeli, s mindenki ilyet akar magának. :) Lapozz egyet és nézd meg a pincét beülről is fotókon!

hirdetes
Pince építése

A pince külső része is gyönyörű látvány, nyáron fű borítja, télen pedig hó takarja. Az építmény két helyiségből áll. Az első a fenti rész amely olyan mint egy légpárna és védő szerepet tölt be.

 

 

 

 

Lapozz egyet a további képekért a pincéről!

Pince építése

A járólapok és a falak különböző penészedésgátló és gombaölő szerrel lettek ellátva. A nedvesség megakadályozásának érdekében két szellőzőlyuk készült, amelyek alatt műanyag dobozokat helyeztek el. Ezeket időközönként cserélni kell mert megtelnek. Egy régi fűtőlámpát helyeztek el a helyiségben, a meleg levegő folytonos megőrzéséért. Ez a lámpa még a leghidegebb éjszakákon is világít és melegít, így a hőmérséklet a pincében nem csökken 0 fok alá.

hirdetes

 

 

 

 

Forrás

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
DIY Épületek Kert

Lakberendezési szakszótár

Rusztikus stílus

A szó jelentése: durván megmunkált felület. Fő ismérvei a tömörfából készült... Tovább

Terasz téliesítése

A terasz téliesítése alatt azt értjük, mikor a környezeti hatásoktól (esőtől, hótól ,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 138

Átlagos értékelés: 4.6