notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nézd meg ezt a csodálatos pergolát!

hirdetes

Ez a házi készítésű pergola az új kedvenc kerti pihenőhelyünk

LK

A nyár beköszöntével egyre több szabadidőt töltünk a szabadban. Egy délutáni szieszta, esti sütögetés, vagy csillagvizsgálás a barátokkal esetleg a családdal – csupán néhány a legkellemesebb kikapcsolódások közül. Akiknek elég nagy kertjük van, azok általában igyekeznek kihasználni azt valamiféle külön ilyen célokra kialakított hellyel.

Nézd meg ezt a csodálatos pergolát!

Lauren Ashworth, a Little White House Blog szerkesztője férje segítségével készítette el ezt a „kültéri oázist,” ami egy igazi felnőtt játszótér a hátsó kertjükben. Minden van benne: egy tűzrakó hely, kényelmes székek, hintaágyak, egy kivetítő-képernyő és bár – az egészet pedig egy tágas pergola foglalja magába.

Nem meglepő, hogy a család alkotásának hamar híre ment a kisvárosban, és mindenki a csodájára akart járni ennek az egyedi kültéri pihenőhelynek. Az egész szerkezet minden aprósággal együtt 2.300 dollárból, azaz mindössze 630 ezer forintból épült mindössze két hét alatt. Persze bizonyos részletek elhagyásával ez az ár valamennyivel csökkenthető.

hirdetes
Nézd meg ezt a csodálatos pergolát!

Ha közelebbről is megvizsgáljuk, láthatjuk, hogy a pár mindenre gondolt: a vendégek sem éhesek, sem szomjasak nem maradhatnak a bárnak köszönhetően. A tűzifának is saját kijelölt helye van, a kifeszíthető kivetítő vászon kerete alatt. Az éjszakai hangulatot (és világítást) a szerkezetre felaggatott fények biztosítják.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Kerti pajta

A pajta egy nagyméretű, istállószerű épület, ahová a jószágot rossz időben, télen... Tovább

Esküvőhelyszín Budapest

Esküvő helyszín Budapesten - olyan elegáns és minőségi szolgáltatást nyújtó helyszín a... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Kert