notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Óvóhely, pánikszoba, Amerika őrülete! Óvóhely előnyei

hirdetes

Amerika nagy őrülete, a pánikszoba!

GE.

A biztonságos helyiségek gondolata nem mindig van mindenki gondolkodásának előterében. Ez azért van, mert sokan elfoglalt életük során nem gondolnak arra, hogy milyen előnyökkel járhat, ha építtetnek egy ilyen helyiséget, vagy elriadnak a költségek miatt. Az alábbiakban felsorolunk öt konkrét előnyt, amelyet egy lakástulajdonos egy biztonságos otthonnal elérhet:

óvóhely

Biztonságos menedék a veszélyes időjárás idején

Az anyatermészet elszabadíthatja dühének szörnyű példáit, mint a hurrikánok és tornádók, ami életeket hagy veszélyben. Míg egyesek pincéket és más menedékhelyeket használnak védelemre az ilyen események során, ezek elképzelhetően halálos csapdákká válhatnak olyan problémák miatt, mint az árvíz. A biztonságos helyiségek segítenek elkerülni ezt a problémát, mivel a föld fölé épülnek, és kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak számos természeti katasztrófa hatásának, illetve korlátozzák azt.

Védelem a bűnözés ellen

Bár sokan feltételezik, hogy a terület, ahol élnek, biztonságos, a lakástulajdonosok veszélyes helyzetekkel találhatják magukat szemben olyan személyek részéről, akik illegálisan behatolnak az otthonukba. Ezek a bűnözők veszélybe sodorhatják Ön és családja életét, ami elkerülhető egy biztonságos helyiséghez való hozzáféréssel. Ez a különleges lehetőség segít abban, hogy nyugalmat nyújtson, amikor a legértékesebb javakról van szó.

hirdetes

Hozzáadott tárolási kapacitás

A széfszoba leginkább a válsághelyzetekben értékes, amelyek remélhetőleg ritkán fordulnak elő. Így egy év alatt rengeteg idő marad arra, hogy a széfszoba értékes területté váljon a különböző tárgyak tárolására. A háztulajdonosok mindig bővítik otthonukat a növekvő családok és egyéb tényezők miatt, és ez a költség gyakran meghaladja azt, amennyibe egy széfszoba építése kerülne.

hirdetes

Megnövekedett ingatlanérték

Tekintettel arra, hogy valószínűleg otthona a legnagyobb befektetés, amit valaha is eszközöl, gondoskodni szeretne arról, hogy annak értéke megmaradjon és növekedjen. A többlet hely, és ami még fontosabb, a biztonságos helyiség által nyújtott megnyugvás olyan dolog, amely eladási érvként szolgálhat, ha költözni szeretne. Ez azt jelenti, hogy a biztonságos szoba kialakításának költségei a végső eladáskor megtérülhetnek.

Kormányzati segítség a költségekhez Amerikában

Az egyik értékes előny, amelyet sokan figyelmen kívül hagyhatnak, amikor egy biztonságos helyiség kialakítását fontolgatják, hogy a FEMA-tól pénzt kaphat, amely a telepítés költségeinek egy részét fedezi. Általában a költségeket a felére csökkentik, bár nincs meghatározott százalékos arány, és ez attól függhet, hogy Ön milyen területen él. Először a teljes összeget kell kifizetnie, majd a munka befejezése után benyújtania egy visszatérítési űrlapot.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Kerti pavilon

Kerti ház, amelyet szórakozás, pihenés, hűsölés céljára építettek. Már az ókorban... Tovább

Vakolat

A vakolat mész, homok vagy folyami kavics keverékéből... Tovább

Tovább a lexikonra