notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Palacsinta Fesztivál 2017

Fővárosi Palacsinta Fesztivál

2017 Szeptember 23.


Egy nap ami a palacsintáról szól, de nem csak a palacsinta rajongókat várjuk, hiszen színes programjaink az egész család számára nyújtanak szórakozást.


Lesz arcfestő, játszóház, vidámpark, körhinta, aszfaltrajzverseny, lufik, ládavasút, népi játszótér,kirakodóvásár, zenekarok,táncbemutató, divatbemutató, fagyi, kürtőskalács, kávé, koktélok, hotdog, hambi és rengeteg palacsinta! De ha ez még nem lenne elég, drifttaxiba is beülhetsz, ahol ha a kezedben tartott palacsintádnak nem esik baja, úgy mi fizetjük a taxizásodat. Palacsintás programjaink között pedig szerepel a palacsinta sütő verseny, melyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, lesz részeg-palacsinta verseny, palacsinta szlalom, palacsinta evő verseny, palacsinta kitartó verseny és még rengeteg izgalmas program.


ÉS hogy milyen palacsinták lesznek? Biztosan lesz amerikai palacsinta, óriás palacsinta, gluténmentes, sós, édes, cukormentes, tojásmentes, mindenmentes, kakaós, lekváros, csokis, nutellás és így tovább.

A programváltozás joga fenntartva.

 

Program:
09:00 – Kapunyitás
10:00 – Megnyitó – alpolgármesteri köszöntő
10:30 – Gyermekműsor a színpadon
11:00 – Nevezés a versenyekre
11:00 – Palacsinta sütő verseny – egész nap
11:30 – Gyermek futóbicikli verseny, Gyermek gokart verseny
12:00 – Főző bemutató
12:30 – Színpadi produkció
13:00 – Táncbemutató
13:30 – Palacsinta evő verseny
14:00 – Divatbemutató
14:30 – H-moto Team motoros bemutató
15:00 – Palacsinta kitartó verseny
15:30 – Zenekar
16:00 – Stunt bemutató
16:30 – Palacsinta szlalom verseny
17:00 – Meglepetés Zenekar
17:30 – Tombolahúzás
18:00 – Eredményhirdetések, díjátadók

 

Egész napos programok:
gyermeksarok, futóbiciklizési és kismotorozási lehetőség (elkerített, bólyás pályán), palacsinta sütő verseny, illetve a hazai legfinomabb és legkülönlegesebb palacsintákból lehet válogatni.

A rendezvény karitatív, hiszen a Cseppkő Gyermekotthon lakóit látjuk vendégül, tárgyi adományokat gyűjtünk az otthonnak, a tombola bevételéből pedig szintén az otthon gyermekeit támogatjuk.

A programok folyamatosan bővülni fognak, a facebook eseményben fogjuk pontosítani a fellépők listáját. A programváltozás jogát fenntartjuk.

A palacsinta sütő és evő verseny kivételével a versenyekre a nevezés ingyenes. A technikai feltételeket mi biztosítjuk. A megnyerhető értékes nyeremények listáját folyamatosan töltjük majd fel a Fővárosi Palacsinta Fesztivál facebook eseményébe.

 

Versenyek játékszabálya:
A palacsinta sütő versenyen a technikai feltételeket (sütőlap/főzőlap, asztal) mi biztosítjuk, a versenyzőnek kell hoznia az alapanyagokat és a palacsintasütőjét. 1 darab palacsintát kell sütni, tálalni és a zsűrinek bemutatni és átadni.
A palacsinta evő versenyen kéz nélkül kell megenni minél rövidebb idő alatt egy palacsintát a tányérról. Aki hamarabb megeszi a palacsintát, az lesz a győztes.
A palacsinta kitartó versenyen 1 darab palacsintát kell egy tányéron kézben egyensúlyozva kitartani. Az nyer, aki a leghosszabb ideig képes a tányérját megtartani a kezében, anélkül hogy leesne a palacsinta, vagy leengedné a kezét.
A palacsinta szlalom versenyen kézben tartott tányéron kell palacsintákat egyensúlyozva megtenni egy szlalompályán a távot a lehető legrövidebb idő alatt. Az nyer aki leghamarabb a célba ér. Ha a versenyző elejti a palacsintákat útközben, a rajt vonaltól kell újrakezdenie a szlalomot.

További részletek folyamatosan kerülnek megosztásra a facebook eseményben és a weboldalon!

 

Pontos helyszín:
Fővárosi Rendezvénypark (XVIII. ker., Szent László u. 2.)

 

Belépő:
2000 Ft/fő, 10 éves kor alatt ingyenes, 10-14 éves kor között és 18. kerületi nyugdíjasoknak 1500 Ft/fő.
A belépődíj tartalmazza az ingyenes, őrzött parkolást a Fővárosi Rendezvényparkon belül.

 

Információ:
Lipták Melinda
70/208-2377
rendezvenypark@gmail.com


címkék: DIY, Háztartás, Konyha, Nyaralás, hotelek