notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Egy amerikai hölgy macskamenhellyé alakította otthonát

hirdetes

700-nál is több macskát fogadott be otthonába

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amerikában egy elvált asszony különleges hobbinak hódol, ami már szinte nem is nevezhető hobbinak: cicákat gyűjtöget. Örökbefogadja őket az utcáról és menhelyekről, majd gondozza őket. 30 évvel ezelőtt még csak 15 kiscicája volt, ma viszont már több mint 700.

Macskamenhellyé változott lakás

Mindez 30 éve kezdődött 15 kiscicával, amiket Lynea Lattanzio, egy amerikai hölgy fogadott örökbe egy macskamenhelyről. Ezután eltelt egy év és Lynea több mint 100 macskával lett gazdagabb, akiket az utcáról és menhelyekből vett magához. Mára odáig fajult a helyzet, hogy a hölgynek ki kellett költöznie a lakásából, mert nem fért el a több mint 700 macskától, akik teljesen átvették abban a házban az uralmat. Viszont Lynea még így se hagyta magára a kóbor élettől megmentett állatokat, hanem a mai napig gondozza őket; ez viszont egyre nagyobb munkát jelent. Elég, ha csak az etetést nézzük: a rengeteg örökbefogadott macska egy hét alatt körülbelül 36 zsáknyi eledelt pusztít el – és itt nem pici, zacskós macskaeledelekről van szó, hanem hatalmas, kilós zsákokról!

 

Macskamenhellyé változott lakás

Lynea viszont egyáltalán nem nevezhető hanyagnak, ha a macskáiról van szó. Kezdetben is rengeteg időt és pénzt áldozott arra, hogy tudja gondozni az állatokat. Még autóját is eladta, hogy legyen mit enni adni a macskáknak, sőt, azért, hogy még jobb gazdája legyen az állatoknak, még egy állatorvosi rendelőben is munkát vállalt. Így már nem teljesen laikusként, hanem némi szaktudással viselheti gondját a házi kedvenceknek.

 

A cicák ma már teljesen birtokba vették Lynea házát. Viszont ottlétük nem céltalan, mert állatbarát gazdájuk régi otthonát egy macskamenhellyé alakította át, ami egy igen találó nevet visel: Cat House on the King. Lynea elkezdte örökbe adni az állatokat. Munkásságában egy 25 fős alkalmazottakból és önkéntesekből álló csapat segíti. Mára szép számmal mentettek meg állatokat az utcáról, akiket végül örökbe adtak.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Lakásfelújítás

Lakberendezési szakszótár

Karácsonyi asztaldísz

A karácsonyi asztal feldíszítése évszázados hagyomány. Kell, hogy a pörgős hétköznapokban... Tovább

Csernobil

Az elmúlt 60 évben számos helyen volt teljes vagy részleges főreaktor meghibásodás, ám az... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 5.0