Takaríts játékosan és könnyedén egyszerű tippjeinkkel

hirdetes

Így takaríthatod ki otthon könnyedén pár lépésben!

Bella
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lakástakarítás nem egyszerű feladat, hiszen akár az egész napunk is rá mehet, arra, hogy a lakás valóban tiszta és ragyogó lehessen. Ha Te sem szereted a szabadidőt a takarítási feladatok elvégzésével tölteni, akkor fogadd meg tipjjeinket, melyekkel sok időt, és energiát spróolhatsz meg, így nem fog a takarítás túl sok iőt felemészteni a szabadidődből, és a lakás mégis ragyogni fog!

Tippek, melyekkel sokkal könnyebb lesz a lakás kitakarítása!

A takarítás sokaknak kihívást jelent, hiszen i szeretné a szabadidejét is „munkával” tölteni a pihenés, és a szórakozás helyett. Az ünnepek közeledtével, azonban érdemes elgondolkodni rajta, hogy hogyan lehetne a legjobban beütemezi a nagytakarítás feladatait, hogy ne legyenek túl megterhelőek, de ne is hagyjuk az utolsó pillanatra, hiszen akkor már úgy is csak látszat takarításra szokott idő maradni. A nagytakarítás karácsony előtt feladataira idén profikat bízok meg, mert már jó előre látom, hogy nem igazán lesz időm mindenre, így a nagyobb feladatokat szakemberekre hagyom, és bőven elegendők számomra a heti, havi takarítási feladatok elvégzése. Ha felkeltette érdeklődésedet, ezt a csapatot nagyon tudom ajánlani, már sokszor mentettek meg ha sürgős takarítás kellett egy összejövetel miatt. További információért KATTINTS IDE!

hirdetes


Azonban a takarítási feladatok a mindennapokban is átszövik az időm egy részét, és mivel jobban szeretek a családommal pihenni mint suvickolni kipróbáltam pár praktikát, melyek közül most megmutatom nekem melyek segítettek ahhoz, hogy a takarítás könnyen, és gyorsan menjen, de ugyanakkor hatásos maradjon. Próbáld ki Te is!

 

Első lépés- Rendrakás

A rendrakásnál az lenne a éegjobb ha a mindennapjaink része lehetne, hiszen a hétvégi takarítás során ezzel már nem kellene foglalkozni, csak a valóban hetente elvégezendő feladatokra. Nem kéne a ruhák szekrénybepakolásával eltöltni két órát, ha mindennap ha hazaértünk egybl oda tenénk őket, és ezen az elven egy csomó mindent fel lehetne sorolni, melyek a napjainkból nagyjából 10 percet vennének el összesen, azonban a hétvégi takarítás idejére már annyira sok összegyűlik, hogy órák mennek el ezekre a feladatokra fölöslegesen. Akár a konyhában, akár a nappaliban vagy folyosón, alakíts ki mindennek tárolókat, hogy rendezettebb legyen a lakás! Ráadásul egy rendezett lakásban ébredni vagy hazaérkezni sokkal kellemesebb, mint egy rendetlen, kuplerájos helyre.

hirdetes

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Tájak

Lakberendezési szakszótár

Tűzrakóhely

A kertben lévő és oda tervezett, tűz gyújtására, majd étel készítésére alkalmas hely,... Tovább

Őszi nyaralás

Az őszi nyaralás egyre népszerűbb kis hazánkban is, hiszen számos előnye van annak, ha ezt a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes