Takaríts játékosan és könnyedén egyszerű tippjeinkkel

hirdetes

Így takaríthatod ki otthon könnyedén pár lépésben!

Bella
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A lakástakarítás nem egyszerű feladat, hiszen akár az egész napunk is rá mehet, arra, hogy a lakás valóban tiszta és ragyogó lehessen. Ha Te sem szereted a szabadidőt a takarítási feladatok elvégzésével tölteni, akkor fogadd meg tipjjeinket, melyekkel sok időt, és energiát spróolhatsz meg, így nem fog a takarítás túl sok iőt felemészteni a szabadidődből, és a lakás mégis ragyogni fog!

Tippek, melyekkel sokkal könnyebb lesz a lakás kitakarítása!

A takarítás sokaknak kihívást jelent, hiszen i szeretné a szabadidejét is „munkával” tölteni a pihenés, és a szórakozás helyett. Az ünnepek közeledtével, azonban érdemes elgondolkodni rajta, hogy hogyan lehetne a legjobban beütemezi a nagytakarítás feladatait, hogy ne legyenek túl megterhelőek, de ne is hagyjuk az utolsó pillanatra, hiszen akkor már úgy is csak látszat takarításra szokott idő maradni. A nagytakarítás karácsony előtt feladataira idén profikat bízok meg, mert már jó előre látom, hogy nem igazán lesz időm mindenre, így a nagyobb feladatokat szakemberekre hagyom, és bőven elegendők számomra a heti, havi takarítási feladatok elvégzése. Ha felkeltette érdeklődésedet, ezt a csapatot nagyon tudom ajánlani, már sokszor mentettek meg ha sürgős takarítás kellett egy összejövetel miatt. További információért KATTINTS IDE!

hirdetes


Azonban a takarítási feladatok a mindennapokban is átszövik az időm egy részét, és mivel jobban szeretek a családommal pihenni mint suvickolni kipróbáltam pár praktikát, melyek közül most megmutatom nekem melyek segítettek ahhoz, hogy a takarítás könnyen, és gyorsan menjen, de ugyanakkor hatásos maradjon. Próbáld ki Te is!

 

Első lépés- Rendrakás

A rendrakásnál az lenne a éegjobb ha a mindennapjaink része lehetne, hiszen a hétvégi takarítás során ezzel már nem kellene foglalkozni, csak a valóban hetente elvégezendő feladatokra. Nem kéne a ruhák szekrénybepakolásával eltöltni két órát, ha mindennap ha hazaértünk egybl oda tenénk őket, és ezen az elven egy csomó mindent fel lehetne sorolni, melyek a napjainkból nagyjából 10 percet vennének el összesen, azonban a hétvégi takarítás idejére már annyira sok összegyűlik, hogy órák mennek el ezekre a feladatokra fölöslegesen. Akár a konyhában, akár a nappaliban vagy folyosón, alakíts ki mindennek tárolókat, hogy rendezettebb legyen a lakás! Ráadásul egy rendezett lakásban ébredni vagy hazaérkezni sokkal kellemesebb, mint egy rendetlen, kuplerájos helyre.

hirdetes

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Tájak

Lakberendezési szakszótár

Kanapé

Kárpitozott fekvő- és ülőbútor, aminek rendszerint van támlája. Tovább

Eladó ingatlan Balaton

A Balaton egyre népszerűbb nem csak a nyaralók körében, de már a befektetők körében is.... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 127

Átlagos értékelés: 4.7