notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Hangolódjunk az őszi színpalettára

hirdetes

Hangolódjunk az őszi színpalettára

Álmaim Otthona Lakberendezési Portál

Új cikk sorozatunk egy-egy blogger vendégeskedik nálunk a legkülönbözőbb témákban. Első vendégcikk írónk Edina, a Kisflanc boldog tulajdonosa. Oldala az egyik legnépszerűbb hazai lakberendezéssel foglalkozó blog, havii látógatói száma eléri az 52 000 főt. Most tanácsokat és inspirációt nyújt ahhoz, hogy milyen színeket használjuk az ősz beköszöntével. 

Őszi színpaletta Kisflanc tollából

A színek fontos szerepet játszanak az életünkben, mára már nemcsak a ruhatárunk megtervezésekor élünk a színek adta lehetősséggel, hanem külön figyelmet fordítunk az esztétikai, pszichikai hatásokra és alapos ismeretük tudatában próbáljuk felhasználni őket a tér manipulálására, esetleg kihasználva az emberekre gyakorolt stimuláló vagy megnyugtató hatásukat  alkalmazzuk egy lakás berendezésének tervezésekor. Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan lehet a színeket harmonikusan összerendezni.

Őszi színpaletta - Kisflanc

A tanácstalan tervezgetőknek talán az egyik legjobb vezérelv, ha megfigyelik a természetet, az évszakokat, ahol minden összeáll és harmóniát sugároz. Így könnyedén kereshetünk kedvenc színünkhöz kíséretet, csak meg kell figyelni a természetes környezetében és kész is a saját színpaletta.
hirdetes
 
Őszi színpaletta - Kisflanc
 
hirdetes
Mivel az éppen aktuális évszakunk az ősz, hát barangoljunk ezen a színpalettán, a telt, fénylő, meleg, aranyos termések és érett gyümölcsök színei, sárgult levelek és természetes földszínek között, melyeknek aranyos csillogását a ferdén beeső napsugarak okozzák.
 
Őszi színpaletta - Kisflanc
 
Ezek a  természetes színárnyalatok átmásolhatóak a falakra, padlóra, textíliákra, kárpitokra, dekorációs tárgyakra.Milyen színeket találhatunk az ősz palettáján? Okkersárga, vörös, barna, gesztenye, réz, szőlő, szilva, narancsos színek, fémek közül a réz és az arany a kíséret.
 
Őszi színpaletta - Kisflanc
 
Akik szimpatizálnak az ősz adta színlehetőséggel válogasson kedvére tárgyakat és anyagokat a természetből, járja végig a házat a gyűjteményével és próbálja meg kitalálni melyik színt és hová is szeretné beilleszteni.
 
További fotókért nézd meg képgalériánkat!
 
Őszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollából

Őszi színek a lakberendezésben

Őszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollából

Őszi színek a lakberendezésben

Őszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollábólŐszi színpaletta Kisflanc tollából
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Kerti dekoráció

Minden olyan dekoráció, mellyel növeljük kertünk fényét, szépítjük udvarunkat. Ezek... Tovább

Fal dekoráció papírból

Fal dekoráció papírból: Az egyik legolcsóbb módja annak, hogy hogyan dekorálhatunk üres... Tovább

Tovább a lexikonra