notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Őszi díszek a teraszra is könnyedén készíthetők egy kis kreativitással. Varázsolj őszi hangulatot teraszodra is!

hirdetes

Őszi díszek a teraszra

CZs

Az őszi hangulatot a természet maga teremti, azonban mi is tehetünk azért, hogy a lakásunk őszi díszben pompázzon. Nem képez kivételt a terasz sem, ami könnyedén és egyszerűen varázsolható ősziessé!

Őszi dekoráció a teraszra

Textilek

Itt az idő, hogy bekuckózz! Néhány vastag pléd, egy kényelmes párna gyorsan feldobja a kerti bútoraidat. Az őszi esőt is kellemes lehet nézni a fedett teraszról, ha forró teát szürcsölgetve ülsz a kényelmes székben. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy az ősszel véget érnek a kinti közösségi programok, hiszen akár az egész családdal ücsöröghettek az asztal közül anélkül, hogy fáznátok.

Égősor és gyertyák

Néhány teamécses, gyertya, és egy égősor pillanatok alatt képesek feldobni a teraszt! Bár az őszi-téli időszakban korán sötétedik, akkor sem kell lemondanod hangulatos teraszodról. Válassz olyan színvilágú égősort és gyertyákat, amik passzolnak az ősz színeihez. Alkoss saját gyertyatartót a családdal vagy a barátokkal egyszerűen! Ragassz óvatosan néhány falevelet egy megtisztított befőttes üvegre, majd simítsd ki az egyenetlenségeket egy szivacs segítségével!

hirdetes

Őszi gyertya

Levélfüzér

Tartsd meg a lehulló faleveleket! Készíts belőlük csokrot, használd őket levélfüzérként a terasz bármelyik pontján. Illeszd fel őket a falra, vagy az égősorra. Pillanatok alatt őszi hangulatúvá varázsolhatod a teraszodat, ráadásul csupán a kertbe kell kimenned néhány falevélért!

Őszi dekoráció a teraszra

Tökdísz

hirdetes

A tökök díszítésének csupán a képzeleted szabhat határt! Faragd ki őket, tegyél beléjük mécsest, fess rájuk mintát, készíts rájuk feliratokat. Garantáltan teraszod díszei lesznek!

Díszítés ősszel

Asztaldísz

Ősszel számtalan nagyszerű alapanyagot találhatsz a természetben az új asztaldíszedhez. Gyűjts ágakat, válogass apró tököket, használ köveket és faleveleket! Illeszd őket a teraszod stílusához illő tálcára, és gyönyörködj alkotásodban!

A gyerekek művei

Hívd össze a családot, alkossatok valamit közösen! A kézműveskedés nem csupán nagyszerű élmény, de a végeredményt kitűnően hasznosíthatod a terasz őszi díszítéséhez. Alkossatok figurákat gesztenyéből, készítsetek képkeretet apró faágakból, vagy illesszetek faleveleket egy kartonból kivágott faformára, és írjátok rá a családtagok neveit! Nem csak a szórakozás garantált, de a szépen feldíszített őszi terasz is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Panorámás apartman

Egy panorámás apartman saját célú használatra és befektetés szempontjából is ideális... Tovább

Bársony

Puha tapintású, finom szövet, amelynek egyik (ritkán mindkét) felületét az alapszövetből... Tovább

Tovább a lexikonra