notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezeket az olcsó tárolási ötleteket neked is látnod kell!

hirdetes

Olcsó tárolási ötletek albérletekbe

LK

Az albérletekben egyáltalán nem egyszerű úgy tárolni a dolgainkat, hogy ne kelljen előtte átalakítani a lakást. A következőben adunk hozzá néhány igazán hasznos tanácsot! 

Ezeket az olcsó tárolási ötleteket neked is látnod kell!

Az otthonunk rendben tartásához szükségünk van különböző tárolóegységekre, és kreatív tárolási megoldásokra. Azonban ha a lakás, amiben élünk, az nem a miénk, hanem csak béreljük, máris nehezebb a dolgunk, hiszen a lakás tulajdonosa a legtöbb esetben egyáltalán nem örül annak, ha komolyabb átalakításokat végzünk az otthonon.

De mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? A következőkben bemutatunk néhány szuper tároló, melyekhez nem kell átalakítanod az otthonodat, praktikusak, és bármikor elrakhatod őket, ha már nincs rájuk szükséged. 

1. Ezek a tárolók sok szempontból praktikusak. Használhatod őket ruhák tároláshoz, vagy akár a szennyes rendezéséhez is. Összecsukhatók, így könnyedén tárolhatók, ha nem használod őket.

hirdetes

 

2. A hűtőben egyáltalán nem egyszerű tökéletes rendet tartani, köszönhető ez a korlátozott helynek. Azonban néhány praktikus műanyag taroló jól működik itt, különösen akkor, ha átlátszóak. Remek megoldás ez a kamrában és a fürdőszobában is.

 

3. Ha nincs helyed vagy lehetőséged egy éjjeliszekrény számára, akkor sincs semmi gond. Ez a praktikus, 6 db zsebes tároló rendezi mindazt, amit az éjjeliszekrényed tenne. 

Ezeket az olcsó tárolási ötleteket neked is látnod kell!

4. A kisméretű albérletben valószínűleg a konyha sem túl nagy, ráadásul a legtöbb esetben nincs lehetőség tárolóegységeket beépíteni. Ezzel a multifunkcionális tárolórekeszzel renegeteg helyet spórolhatsz, és rendezettek lehetnek az eszközeid. 

hirdetes

 

5. Ha kicsit a hely a lakásban, érdemes minden apró részt kihasználni, így ez a bárhova felakasztható tároló remek megoldás lehet például a fürdőszobában. Rengeteg helyet spróolhatsz vele! 

6. A fürdőszobai tárolás sokkal könnyebb ezekkel a fogasokkal, amelyek szilárdan csatlakoznak a fürdőszobák felületéhez, függetlenül attól, hogy csempéről vagy üvegről van szó. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Baldachin

A baldachin eredetileg díszmennyezetet, dekoratív sátortetőt, vagy gazdagon díszített... Tovább

Falu

A hazai magyar falvaknak valamilyen kedves kis bájuk van, ahová a városi ember szívesen... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY