notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Nyitva hagyta a csapot télre

hirdetes

Egész télre nyitva hagyta a csapot és ez lett belőle

VZS
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Wen Shu attól félt, hogy télen a -20 fokos hidegben befagynak a csövek, ezért úgy gondolta, megnyitja a meleg vizet és úgy hagyja. Nem ilyen eredményre számított...

Nyitva hagyta a csapot télre

Kínában télen van, hogy mínusz húsz fok körüli hidegek tombolnak és ez a kemény időjárás néha befagyasztja a vízvezetékeket, ami nem lehet valami kellemes élmény az ottani lakosoknak. Viszont az a megoldás, amit Wen Shu választott, enyhén szólva abszurd. De legalább megpróbálta! A férfi remélte, hogy ha egész télre nyitva hagyja a meleg vizet, akkor megmenti a csöveket a téli fagyoktól.

 

A víz kiömlött az ablakon, de nem okozott árvizet, hanem inkább egy érdekes, megfagyott városi vízesés lett belőle egy hét emeletes házon. Még az a szerencse, hogy Wen Shu volt a ház egyedüli lakosa, mivel a lakást le fogják bontani, hogy egy bevásárlóközpontot építsenek a helyén. Ha lettek volna szomszédjai, biztos nem örültek volna ennek a látványnak.

hirdetes
Nyitva hagyta a csapot télre

Ki hitte volna, hogy a valóságban is előfordulhat egy olyan jelenet, mint amilyeneket csak a mesékben és a képregényekben szoktunk látni? Hogy a fürdőszoba lassan megtelik vízzel és elárasztja a lakást, majd kifolyik az ablakon, vízeséssé válik és szépen megfagy. A kínai férfinek valószínű, nem sikerült megmentenie a befagyás miatt veszélyeztetett vízvezetékeket és még nagyobb kárt is okozott magának, mint amit a megfagyott csövek okoztak volna.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
DIY Épületek Fürdőszoba Háztartás Lakásfelújítás

Lakberendezési szakszótár

Tavasz

A tavasz a mérsékelt öv egyik évszaka. A trópusi... Tovább

Olajlámpás

Olajból, vízből, némi dekorációból és befőttesüvegből te is készíthetsz házilag... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 226

Átlagos értékelés: 4.7