Kertészeti fakultáció: íme itt az okos palántanevelő a Smartpot

hirdetes

Kertészeti fakultáció: íme itt az okos palántanevelő a Smartpot

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Gondot okoz a locsolás, pedig szereted a zöld növényeket? Van megoldás: itt a Smartpot, talán ezt Te sem tudod kipusztítani.

Okos palántanevelő elfoglalt kertészeknek


Íme itt van  az üzembiztos "klikk és már nő is! Smartpot, vagyis az okos palántanevelő! Minimalista design-jával terápiás célzattal a tanulószobád, vagy munkahelyeden az asztalod zöldesítésére használhatod fel. Fehér színben kapható, és valóban szinte el is lehet feledkezni a gondozásáról, mert valóban gondozásmentes verzió. Kicsit úgy néz ki, mint egy Apple termék, karcsú, finom vonalvezetésű. Neked csak annyi dolgod lesz vele, hogy kiválaszd a megfelelő magot bele, - olyan haszonnövényeket ajánlunk, mint amilyen a bazsalikom vagy egy kis fürtös paradicsom, csak azért, hogy aztán betakaríthasd munkád gyümölcsét, - na és egy pici öntözés is szükségeltetik, a vízmennyiséget csak akkor kell utántöltened, ha egy villogó fényjelzés erre figyelmeztet.

hirdetes
Az elemmel működő kis növényállomás már elvégzi a többit, hajszálpontosan adagolva a szükséges mennyiségű vizet, és tápanyagokat a megfelelő időközönként - dőlj hátra nyugodtan, és figyeld, ahogyan a felnevelt növényke gyümölcse beérik.

 


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Növények

Lakberendezési szakszótár

Üvegfáklya

Egy hangulatos fényt árasztó üvegfáklyát nagyon könnyen, te magad is el tudsz készíteni... Tovább

Fotel

Kárpitozott ülőbútor, amely párnázott karosszékhez hasonló, de annál sokkal kényelmesebb,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes