notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Nemzetközi Építőipari Kiállítás és Regionális Vásár, Ungvár

Nemzetközi Építőipari Kiállítás és Regionális Vásár, Ungvár

2012 Május 4.


2011. május 4-7. között Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás és Regionális Vásár kerül megrendezésre Ungváron.


A kiállítás helyszíne: „JUNOSZTY” Sportcsarnok, Ungvár
 
Piaci környezet


Kárpátalja városai mindig különböztek Ukrajna más régióitól úgy építészetileg, mint területrendezéssel. Ez nemcsak az évszázados hagyományok visszatükröződése, hanem különböző nemzetek építészeti- arhitekturális hagyományának szintézise. Évszázadok óta a magyar, osztrák, szlovák, cseh és olasz mesterek feledhetetlen emlékeket hoztak létre Kárpátalja városaiban.
Ungvár földrajzi elhelyezkedése már sok éve lehetővé tette az új anyagok és technikák felhasználását az építőiparban, ugyanúgy, mint az új tendenciákat a lakóházak tervezésben. Ezt hivatott elősegíteni a 2006 óta évente megrendezett építőipari szakkiállítás.
Tekintettel arra, hogy a Magyarországra vezető határátkelőhelyek a várostól mindössze néhány kilométerre vannak, valamint arra, hogy a régió számtalan kiaknázatlan lehetőséget tartogat, a kinti szervező úgy döntött, hogy a regionális gazdasági kapcsolatok erősítése érdekében nemzetközi rendezvénynek ad otthont.
 
A rendezvény tematikája:  építészet, építőipari gépek és felszerelések, építőipari technológiák, építőanyagok, tervezőirodák, belső építészet, kertépítészet, területrendezés, hűtés- fűtéstechnikai berendezések, szaniter áru, nyílászárók, lakásfelszerelés, lakástextil, textilipar, fogyasztási cikkek, háztartás vegyipar kézműipar
 
A rendezvény jó lehetőséget nyújt mindazoknak akik már jelen vannak és azoknak is akik szeretnének nyitni az ukrán piac felé.


címkék: