notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A gyermekek nevelési módjáról minden szülő más és más nézeteket vall. Van aki kényeztetve, van aki katonásan, de mindig a gyermek érdekeit szem előtt tartva törekszünk rá, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

hirdetes

Mitévő legyek, ha lassan kirepül a gyerek?

Szabó Kitti, GE.

 A gyermekek nevelési módjáról minden szülő más és más nézeteket vall. Van aki kényeztetve, van aki katonásan, de mindig a gyermek érdekeit szem előtt tartva törekszünk rá, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

 
Mitévő legyek, ha lassan kirepül a gyerek?

Együtt, mégis külön

Az évek múlásával életünk legértékesebb percei szinte észrevétlenül illannak el. Egy napon arra ébredünk, hogy a kertben a gyerekzsivajt felváltja a csend, és már csak vasárnap van szükség terítésre virágokkal teli kerti teraszon.

A szülői ösztön leginkább gyermekeink megóvására irányul. Ahhoz, hogy a családot áthassa az összetartozás erejének érzése, nagyon fontos a  közös rövid-, közép és hosszútávú célok kitűzése. A célterv közös megalkotása összehozza és összekovácsolja a családot.

A közös étkezések során való beszélgetés segít felszínre hozni, hogy a családtagok hogyan tudnak elképzelni egy közös, mégis elkülönült  életteret, ki milyen környezetben tud feltöltődni, kinek mit jelent az "álmaim otthona".

hirdetes

A nagyobb szoba, az új emelet, külön fürdőszoba, a tágas lakrész elképzelésekor gyermekeink is ki tudják élni kreativitásukat. Hagyjuk, hogy saját elképzeléseiket - útmutatásainkkal és segítségünkel fűszerezve - saját ízlésüknek megfelelően hívhassák életre.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bordűr

  Bordűr, avagy díszítőszegély, más néven: szegélydísz, keret; Valamilyen tárgy... Tovább

Uszadék fa

Régies, sokat megélt, víz áztatta, nap szítta, textúráját láttatni engedő fa darabok,... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásfelújítás