notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A magyar emberek legnagyobb vagyona általában az ingatlan.

hirdetes

Mikor érdemes ingatlanba fektetni?

Szabó Kitti, GE.

A magyar emberek legnagyobb vagyona általában az ingatlan. Mégis, amikor felelősségvállalásról kezdünk el beszélgetni, a társadalom egy részének pillanatok alatt összeugrik a gyomra.

ház
Nekünk, otthonteremtési tanácsadóknak, az a feladatunk, hogy ezt a stresszhelyzetet feloldjuk, és konkrét megoldást is tudjunk biztosítani ügyfeleink részére.
 

Vagyonos bérbeadó vagy vándorló bérlő?

 
Ha felteszem Önnek a kérdést, hogy melyik szerepet játszaná el szívesebben, a vagyonos bérbeadót vagy a vándorló bérlőt, melyikre mondana igent szívesebben?
Az Ön biztonságérzetét milyen mértékben növeli, ha tudja, a gyermekei jövője időben meg van oldva? Emocionális szemszögből - mekkora örömmel tölti el, ha egy közeli rokonnak/barátnak szükség esetén lakhelyet tud biztosítani kedvező feltételekkel?
Amikor ezek az alkalmak kopogtatnak be az ember életébe, forintban nem mérhető értékekről beszélünk.
 

Hazánk építészeti szépségei

 
Ha egy ember ebben az országban él, nem tudja figyelmen kívül hagyni azokat a szépségeket, amelyekkel napi szinten szembetalálkozik városainkban, falvainkban.
hirdetes
Ösztönözni tudok mindenkit, menjen át a Lánchídon, sétáljon egyet a Duna-parton, és vegye szemügyre épületeinket. Építészeti műremekeinket hétköznapi embereknek is érdemes szerelmesen kutatni.
 
hirdetes

Félelmek vs. vágyak

 
A mai ingatlanpiaci helyzet megengedi, hogy gondolatainkat szabadjára engedjük. Engedi, hogy megteremtsük a tökéletes otthont, vagy a korábban oly távolinak tűnő második ingatlant, ezzel nagyobb biztonságot teremtve családunknak.
Félelmeink sokszor elfedik valós vágyainkat. Ha előrébb szeretnénk jutni az életben, apró, megfontolt lépésekkel is haladhatunk előre. Kezdjünk el az aggodalmainkkal összebarátkozni, értékeljük helyzetünket és lépjünk át nyugodt szívvel a valóság, illetve a boldog ingatlantulajdonosok körének kapuját.
 

Ne riadjunk vissza a felújításoktól!

 
Fontos: nem minden arany, ami fénylik. Érdemes olyan területen nézelődni, amelyet jól ismerünk. Kezdjük kicsiben. Ha megtaláltuk a pl. közlekedési szempontból tökéletes helyet, de a kiszemelt lakás belülről mégsem az "igazi", ne riadjunk vissza a felújítástól - így kevésbé érhetnek a vásárlást követően kínos meglepetések, elkerülhetünk utólagos drága javíttatásokat, valamint kreativitásunkat is kiélhetjük. Szuper helyeken nagyszerű felújítatlan kis lakásokra lehet bukkanni - kedvező áron -, melyekből igazi gyöngyszemeket tudunk varázsolni. 
 
Persze ne felejtsük el, hogy egy ingatlan mindig felelősséggel jár. Szükséges előre jól átgondolni, megtervezni, felkészülni - időt kell szánnunk vásárlási szándékunkra.
 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Mészkő

A mészkő színe   A mészkő színe anyagi összetételétől függően nagyon... Tovább

Mediterrán stílus

A mediterrán stílus hazánkban is egyre divatosabbá, elterjedtebbé válik a lakberendezésben... Tovább

Tovább a lexikonra
Építészet