notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ettől boldog a férfi!

hirdetes

Ez teszi a férfit boldoggá – a horoszkópja szerint

NA

A horoszkóp, mint jellemvonások összegzése, általában tökéletesen illik az adott emberre. Az már kérdőjeles, amikor meg akarjuk jósolni a következő napunk és hetünk történéseit, csupán egy horoszkóp alapján. Most megmutatjuk, hogy a férfiakat mi teszi boldoggá a horoszkópjuk szerint.

Horoszkóp férfiaknál

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Az egyediség

A Vízöntő férfi arra törekszik, hogy kitűnjön a tömegből. Általában nem avatkozik bele az emberek életébe és a legkevésbé valószínű, hogy mások véleménye és nézetei befolyásolják őt bármiben is. Ez viszont egyedivé teszi őt, és ha megbecsülik az eredetisége miatt, attól nagyon boldognak érzi magát. Úgy érzi, független a többiektől, és szereti, ha ezért elismerik és hangoztatják.

Halak (február 19-március 20.)
A szeretett függő

Vízjegy lévén a Halak nagyon érzelmesek és érzékenyek, érzéseik azonban folyamatosan változnak. Így a Halak férfi akkor a legboldogabb, ha olyan emberek veszik körül, akiket szeret, tisztel és akikben megbízik. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezze magát, szüksége van a körülötte lévők szeretetére és melegségére, és hogy kifejezzék az iránta érzett szeretetüket. 

hirdetes

Kos (március 21-április 20)

Valami új kipróbálásának izgalma

A Kos kétségtelenül a legbátrabb és legmerészebb állatövi jegy. Ezért az egyetlen dolog, ami igazán boldoggá teszi, az a lelkesedés az új dolgok iránt. Valami új kipróbálásának vagy a félelmek leküzdésének izgalma, akár csak szórakozásból mindig elégedetté teszi őt. Mivel a Kos férfi hódító, nem fél semmitől és nem hagyja, hogy semmiféle kisebb akadály megállítsa, mivel a félelem és a kudarc a legnagyobb ellensége. Ezért a félelmek és kihívások leküzdése nagy érzelmeket ad neki, ami boldogabbá teszi.

hirdetes

Bika (április 21-május 21)

Stabilitás

A Bika veleszületett vágyáról ismert, hogy mindenben megtalálja a stabilitást bizonyos szinten. Így a Bika akkor a legboldogabb, ha olyan emberek között van, akiben igazán megbízhat. A stabilitás az, ami a legjobban boldoggá teszi, és utálja, ha a dolgok megváltoznak. Állandó szükségét érzi a biztosítéknak, különösen azoktól, akiket szeret és akikben teljes szívvel megbízik.

Ikrek (május 22-június 21.)

Szabadság

Az Ikrek boldogsága attól függ, hogy képes-e szabadnak érezni magát és friss levegőt szívni. Az Ikrek férfi hajlamos feszültté és idegessé válni, amikor bebörtönzik, határokat és korlátokat szabnak neki. Az Iker mindig a függetlenségért fog harcolni. A szabadság az, ami igazán boldoggá teszi őt. 
 

Lapozz tovább a többi horoszkópért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Falu

A hazai magyar falvaknak valamilyen kedves kis bájuk van, ahová a városi ember szívesen... Tovább

Ételmoly

Az ételmolyok talán még kellemetlenebb élőlények, mint a ruhamolyok. Ezek miatt akár a fél... Tovább

Tovább a lexikonra
Egészséges életmód