notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

hirdetes

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

FO

Majdnem mindenkinek van kedvenc színe, még akkor is, ha nem hiszed, hogy neked is van ilyen. Éppen ezért rengeteget árul el rólunk a ruhatárunk, a környezetünk, ahogy berendeztük a lakást, vagy amilyen színűre festettük a falakat. A színekhez ugyanis természetes módon vonzódunk, így mindannyiunknak megvannak a magunk preferenciái – és ezek a preferenciák elég árulkodóak ránk nézve. Ismerd meg jobban magad, és nézd meg, mit árul el rólad a kedvenc színed!

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad! - Te milyen típus vagy?

Te tudtad, hogy a világ legnépszerűbb színe a kék, és hogy a világon mindenhol a férfiak ezt a színt kedvelik leginkább? Ezzel ellentétben például a nők többnyire feketét viselnek. Statisztikailag a sárgát nem kedvelik annyira sokan, az emberek csupán 5%-a állítja azt, hogy ez a legkedveltebb színük a sárga.

Ha valaha is töprengtél már azon, hogy mi a kedvenc színed, akkor most jött el az ideje a választásnak! Nézd meg mi árul el rólad és döntsd el, igaz-e rád, vagy sem!

Ha a kedvenc színed a kék...

 

Típus: Nyugodt, hűvös, képes felülemelkedni a dolgokon.

A kék, az óceán színe, gyakran a nyugalom érzésével társul, így azok, akik szeretik, sokkal hamarabb megtalálják a békét és a nyugalmat olyan helyeken, ahol mások nem. Azok az emberek, akik szívesen viselnek kéket, általában könnyű természettel rendelkeznek, megbízhatók és könnyen szerethetők. 

hirdetes

Ha a kedvenc színed a vörös...

hirdetes

Típus: Feltűnő, bátor, szexuálisan túlfűtött, olyan típus, akire emlékezni fognak, impresszív.

Tanulmányok is kimutatták, hogy mindkét nem számára sokkal vonzóbb vörös szín, mint bármelyik másik. Bár a tudósok nem tudják pontosan megmondani, hogy ez miért lehet, de azt hiszik, hogy köze van ahhoz a tényhez, hogy amikor valaki elpirul, azt is vonzónak találjuk. Azok a személyek, akiknek a kedvenc színe a piros, általában tudatában vannak a hatásnak és benyomásnak, amit másokban keltenek. Extrovertált és magabiztos személyiségük miatt pedig elég bátrak ahhoz, hogy ezt ki is használják.

Ha kedvenc színed a zöld...

Típus: Hajlamos arra, hogy a pénznek és az anyagi biztonságnak nagy jelentőséget tulajdonítson.

Bár azt gondolhatjuk, hogy aki a zöldet szereti, az biztosan imádja a természetet, a színpszichológia szerint azonban azok, akik szeretik a zöldet, kétségbeesetten keresik a biztonság érzetet mind pénzügyi, mind pedig kapcsolatai értelemben. Számukra az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak róluk, mennyire tartják őket sikeresnek, gazdagnak és fontos személynek a saját társadalmi körükben.
 

Lapozz tovább, van még szín!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Tiszta terek takarítása

Ha tiszta terek takarítására van szükséged, alaposan nézz utána a felhasználandó anyagoknak... Tovább

Kert

A kert haszon- vagy dísznövények termesztésére szolgáló, rendesen bekerített... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Festés Lakberendezési ötletek Stílusok Színes ötletek