notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

hirdetes

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad!

FO
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Majdnem mindenkinek van kedvenc színe, még akkor is, ha nem hiszed, hogy neked is van ilyen. Éppen ezért rengeteget árul el rólunk a ruhatárunk, a környezetünk, ahogy berendeztük a lakást, vagy amilyen színűre festettük a falakat. A színekhez ugyanis természetes módon vonzódunk, így mindannyiunknak megvannak a magunk preferenciái – és ezek a preferenciák elég árulkodóak ránk nézve. Ismerd meg jobban magad, és nézd meg, mit árul el rólad a kedvenc színed!

Melyik a kedvenc színed? Ezt árulja el rólad! - Te milyen típus vagy?

 

Te tudtad, hogy a világ legnépszerűbb színe a kék, és hogy a világon mindenhol a férfiak ezt a színt kedvelik leginkább? Ezzel ellentétben például a nők többnyire feketét viselnek. Statisztikailag a sárgát nem kedvelik annyira sokan, az emberek csupán 5%-a állítja azt, hogy ez a legkedveltebb színük a sárga.

 

Ha valaha is töprengtél már azon, hogy mi a kedvenc színed, akkor most jött el az ideje a választásnak! Nézd meg mi árul el rólad és döntsd el, igaz-e rád, vagy sem!

 

Ha a kedvenc színed a kék...

 

Típus: Nyugodt, hűvös, képes felülemelkedni a dolgokon.

 

A kék, az óceán színe, gyakran a nyugalom érzésével társul, így azok, akik szeretik, sokkal hamarabb megtalálják a békét és a nyugalmat olyan helyeken, ahol mások nem. Azok az emberek, akik szívesen viselnek kéket, általában könnyű természettel rendelkeznek, megbízhatók és könnyen szerethetők. 

hirdetes

 

Ha a kedvenc színed a vörös...

 

Típus: Feltűnő, bátor, szexuálisan túlfűtött, olyan típus, akire emlékezni fognak, impresszív.

 

Tanulmányok is kimutatták, hogy mindkét nem számára sokkal vonzóbb vörös szín, mint bármelyik másik. Bár a tudósok nem tudják pontosan megmondani, hogy ez miért lehet, de azt hiszik, hogy köze van ahhoz a tényhez, hogy amikor valaki elpirul, azt is vonzónak találjuk. Azok a személyek, akiknek a kedvenc színe a piros, általában tudatában vannak a hatásnak és benyomásnak, amit másokban keltenek. Extrovertált és magabiztos személyiségük miatt pedig elég bátrak ahhoz, hogy ezt ki is használják.

 

Ha kedvenc színed a zöld...

 

Típus: Hajlamos arra, hogy a pénznek és az anyagi biztonságnak nagy jelentőséget tulajdonítson.

 

Bár azt gondolhatjuk, hogy aki a zöldet szereti, az biztosan imádja a természetet, a színpszichológia szerint azonban azok, akik szeretik a zöldet, kétségbeesetten keresik a biztonság érzetet mind pénzügyi, mind pedig kapcsolatai értelemben. Számukra az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak róluk, mennyire tartják őket sikeresnek, gazdagnak és fontos személynek a saját társadalmi körükben.
 

Lapozz tovább, van még szín!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció Festés Lakberendezési ötletek Stílusok Színes ötletek

Lakberendezési szakszótár

Felújítás

A felújítás vagy renováció a létező építmények, régi bútorok, tárgyak megjavításának... Tovább

Osztott komplementer színek

Ezek azok a színpárok, amelynél a komplementer színpár egyik tagjának a szomszédját... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 219

Átlagos értékelés: 4.7