notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Design a mellékhelyiségben és a fürdőszobában is

hirdetes

Befalazott előnyök, csodás mellékhelységek és fürdőszobák!

CsN

Vannak olyan dolgok, amelyek túl mélyen rögzültek bennünk és lehet nem is gondolnánk, hogy más lehetőségek is fellelhetőek. Napjainkban korszerű és dizájnos fürdőszobai berendezések léteznek, amelyek lehetőséget kínálnak otthonunkban is luxus jellegű fürdőszoba kialakítására.

Lakberendezés a fürdőszobában és a mellékhelyiségben - stílusos megoldások, dekorfalak

Néhány szanitergyártó átgondolta alaposan a régi rendszerű toaletteket és mind megjelenésében, mind technikájában korszerű megoldást kínálnak.

Az új találmány helytakarékos és esztétikus is egyben. Falsíkra építhető szerelőelemmel rendelkezik, amely a tartályt elrejti. A nyers falra szerelt szerkezet, mely magába foglalja, a tartályt egyszerűen körbe építhető, ill. egy fal felhúzásával is el tudjuk takarni.

Az ilyen eljárással becsomagolt tartályok egy plusz csempézhető felületet is képeznek, amelyeket sokfélekép felhasználhatunk, így megjelenésben sok variációban tündökölhetnek.

hirdetes

A létrejött új fal lehet csak részleges falfelület, amely csupán a tartály magasságáig tart és annak felső peremét használhatjuk polcként, de futhat mennyezetig, benne falfülkével, egyéb más kialakításokkal, megoldásokkal.

 

 

Lakberendezés a fürdőszobában és a mellékhelyiségben - stílusos megoldások, dekorfalak

Talán eszünkbe juthat az ellenérv, hogy a plusz falfelület elvesz a fürdőszoba hasznos teréből, de ha belegondolunk, semmivel sem vesz el több teret, minta régi tartályok. A gyártók az ilyen rendszereket főképp függesztett kerámiákhoz ajánlják, ezek nagy előnye, hogy a padlóval nem érintkeznek, így könnyen tisztítható felület jön létre. A tartályok szerelése, karbantartása is egyszerű, teherbírása nagy.

hirdetes

Az összképet tovább fokozhatjuk egy formailag és esztétikailag jól megtervezett nyomólap megválasztásával, amely funkciójában és látványában is ideális.

Lakberendezés a fürdőszobában és a mellékhelyiségben - stílusos megoldások, dekorfalak

Ez a variáció tökéletes választás azoknak, akik minden tekintetben valami újat keresnek készülő vagy felújításra megérett fürdőszobájukhoz és céljuk úgy a funkció, mint az esztétikum magasra emelése.

Bodnár M. Rita

Lakberendező/Enteriőr tervező

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Tavasz

A tavasz a mérsékelt öv egyik évszaka. A trópusi... Tovább

Vízkereszt

A vízkereszt, más néven háromkirályok vagy epifánia egy keresztény ünnep, amelyet... Tovább

Tovább a lexikonra