notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A kirakati bábuk karcsúak, magasak és minden ruhadarab jól mutat rajtuk. Ebben a tudatban indulunk mi is a próbafülképe ugyanazzal a ruhával, ám ott gyorsan szembesülünk vele, hogy rajtunk korántsem úgy áll a ruha...

Megható kampányvideó, amely átértékeli a tökéletesség fogalmátA kirakati bábuk karcsúak, magasak és minden ruhadarab jól mutat rajtuk. Ebben a tudatban indulunk mi is a próbafülképe ugyanazzal a ruhával, ám ott gyorsan szembesülünk vele, hogy rajtunk korántsem úgy áll a ruha...

A kirakati bábukkal ellentétben mi nem vagyunk tökéletesek, de miért baj ez? Egyáltalán létezik olyan, hogy tökéletes? A mai társadalom erre próbál összpontosítani, viszont sokszor megfeledkeznek arról, hogy a valódi szépség belülről fakad, a kisugárzásból és egy kedves mosolyból.

Ez a kampányvideó erre próbálja felhívni a figyelmet, néhány testi fogyatékkal élő, ám annál szebb kisugárzású személy segítségével. Nézzétek meg a videót, majd nézzetek tükörbe, hogy milyen szépek is vagytok valójában! :)

Tetszett a videó? Akkor nézd meg ezt a videónkat is, amely az igazi apa-lánya kapcsolatot mutatja be: Apa csak egy van! :)


címkék: Videók