notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megbontották a Volkswagen körül a parkolót

hirdetes

Parkolóbontás Kínában

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Kínában sokszor elég bizarr dolgok történnek, gondoljunk csak az oldalára borult lakóházra. Nemrég viszont egy elárvult Volksvagen volt az áldozat.

Útépítés Kínában

Kína elég sok furcsa és bizarr történésnek ad helyet. Vegyük azt például, amikor egy társasház egyszerűen az oldalára borult – szerencsére épp az átadása előtt. De olyan is megesett már ebben a furcsa és különös országban, hogy egy lakóházat körbeépítettek autópályával, mivel a tulajdonos nem volt hajlandó elmenni onnan. Viszont a most következő esemény is éppen olyan bizarr, mint az előző kettő.

 

Taiyuan városában épp egy parkolót szerettek volna lebontani az útépítéshez, csak hogy a munkások egy kis akadályba ütköztek: egy fehér Volkswagenbe. Az autó elhagyatottan állt a parkolóban és nem tudtak miatta haladni. A tulajdonosnak adtak tíz nap haladékot, viszont nem került elő, ezért a felső vezetés úgy döntött, hogy folytatniuk kell a parkoló lebontását.

Útépítés Kínában

Kínában ha egyszer elhatároztak valamit, annak semmi nem állhat az útjába, még egy gazdátlan, fehér Volkswagen sem, amit úgy látszik, elfelejtett a tulajdonosa.  Így történt az, hogy a parkolót lebontották, viszont megmaradt egy kis járdasziget a betonromhalmaz közepén, ahol az ominózus autó parkolt. Bár így sem oldották meg teljesen a problémát, mert így meg csak daruval lehetett eltávolítani az autót.

Útépítés Kínában

Valószínű, az lehet az oka ezeknek a furcsa és érthetetlen eseményeknek Kínában, hogy abban az országban a felső vezetés utasításai megkérdőjelezhetetlenek. Éppen ezért aki parancsot kap, annak feltétel nélkül engedelmeskedni kell és nem lehet ellenvetése.

Forrás: automotor.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Utazás

Lakberendezési szakszótár

Akác kültéri burkolat

Az akác kültéri burkolat az egyik legjobb választás, ha teraszod vagy kerted szeretnéd fával... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 111

Átlagos értékelés: 4.8