notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Márton napi Libafesztivál - 2017 Budapest

Márton napi Libafesztivál 2017 Budapest

2017 November 10.


A Márton Napi Libafesztivált 2017. november 10-12. között már 6. alkalommal rendezik meg Budapesten. A hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok várják az érdeklődőket.


A Márton Napi Libafesztivált 2017. november 10-12. között már 6. alkalommal rendezik meg Budapesten. A helyszín ezúttal Újbuda lesz, az Allee melletti meseszép sétányon. Számos hagyományhoz illő program, tradicionális ételek, italok, és megannyi Márton napi különlegesség várja az érdeklődőket.

Cím: 1117 Budapest XI. kerület , Körösy József utca

 

 

A fesztivál első napján, azaz november 10. pénteken a rendezvény vendégeit, ingyenes, különleges Márton napi újbor koktél kóstolóval várjuk 15.00-17.00 között! A kóstoló kuponnal váltható be, melyet majd az oldalról tölthetnek le.

Az eseményt tovább fűszerezi, hogy november 11. szombat Újbuda, azaz a kerület napja, melynek keretében "torkos szombatot" szervezünk és a vendégek több, mint 50 Márton napi ételt és italt kóstolhatnak féláron!

Gyermek műsorokkal, libasimogatóval, kézműves foglalkozásokkal is készülünk a legkisebbek számára, ahol többek között elkészíthetik saját töklámpásukat és lampionjukat.

A felnőttek megízlelhetik magyar termelőink zamatos nedűit, a legjobb újborokat, pálinkákat és kézműves söröket, a termelői vásáron és Márton ünnepi Konyhájában pedig különleges, alkalomhoz illő ételeit.

A rendezvény ingyenesen látogatható!


címkék: DIY, Nyaralás, hotelek, Utazás