notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

73 éve házas II. Erzsébet királynő.

hirdetes

Már 73 éve házas Fülöp herceg és Erzsébet királynő

Bettina

73 éve házas  II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg. Olvasd el ezeket az érdekességeket a királynőről és nézd meg a képet amit megosztottak ma magukról!

Erzsébet királynő 73 éve házas

Röviden a királynőről: 

Királyi családban élni renegeteg lemondással jár, de meg van ennek is a sajátos előnyei. A leghíresebb királyi család az angol királyi család, akinek a leghíresebb tagja II. Erzsébet királynő. II. Erzsébet apja halála után vállt uralkodóvá, nemegészen 26 évesen. Nagyon fiatal volt valljuk be. A fiatal királynőt csak a következő évben 1953. július 2-án koronázták meg. Így vállt belőle hivatalosan is a nemzetközösség 7 államának vezetője. A háború ideje alatt hadnagyi rangban szolgált. Az emberek gyakran állítják, hogy senki nem rendelkezhet a törvények felett, de Erzsébet királynő bármikor és bárhol következményekkel szeghet meg néhány dolgot. Például a királynő vezethet jogosítvány nélkül is, neki nincs szüksége iratra ahhoz, hogy külföldre utazzon. Ahogy a mondás tartja az életben csak kettő dolog biztos: a halál és az adó. Nos, Erszébetre az adózás sem vonatkozik, de ő mégis fizeti 1992 óta az adót.  A királynő bemehet a boltba úgy, hogy bármit elvehet és fizetés nélkül távozzon. Igazából akárhonnan nézzük a királynő a törvények felett áll, és kénye kedve szerint bármit megtehet. Szerencsére viszont ő ezekkel egyáltalán nem él vissza, és nem szokott bemenni a boltba és fizetés nélkül távozni. :) 

hirdetes
hirdetes

A királynő 94 éves és 73 éve házasodott össze Fülöp herceggel akivel 1947-ben kötöttek házasságot akivel 4 gyereke született. Megosztottak egy képet is az instagram oldalon, ahogy az üdvözlőlapokat olvassák együtt a mai napon. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Gyógyszertár

A modern korban a gyógyszerek már nem csupán gyógyhatású növényeket takarnak, de akár igen... Tovább

Felújítás

A felújítás vagy renováció a létező építmények, régi bútorok, tárgyak megjavításának... Tovább

Tovább a lexikonra