notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Magyarország gyógyító erővel bíró helyei

hirdetes

Látogasd meg ezeket a magyarországi helyeket, amik gyógyító erővel bírnak

fö, NA

Beköszöntött a jó idő amikor is többet túrázhatunk, kirándulhatunk. Ha már elindulunk valamerre, érdemes egy igazán különleges helyre menni, mint például magyarországi gyógyító helyekre. 

Magyarország gyógyító erővel bíró helyei

Már évezredekkel ezelőtt hittek abban, hogy a földfelszínt szemmel nem látható energiák hálózzák be, amelyek mágneses energiát képeznek. Ezeken a helyeken templomokat emeltek, de sok közülük zarándok- és kirándulóhely maradt máig.

Magyarországon is léteznek ilyen helyek, amelyek mágneses ereje gyógyító energiával bír. Itt a jó idő, a tavasz és hamarosan a nyár is, érdemes kihasználni és ilyen remek, kiránduláshoz illő időben ellátogatni ezekre a helyekre.

Nézzük, milyen gyógyító kiránduló célpontokat ajánlhatunk nektek:

 

Mátraverebély-Szentkút

Eg ismert zarándokhely, amit a Szent László-forrás vize igazán különlegessé tesz. Szentkútnak több legendája is van, de az egyik legmeghatározóbb a néma fiúról íródott, aki az 1700-as évek elején apjával sétált az erdőben. Kissé lemaradt tőle, mikor megjelent neki a Szűzanya és a forráshoz vezette. A fiú ivott a lópatkó alakú kis medencéből, majd az apja után kiáltott. Visszatért a hangja!

hirdetes

 

Dobogókő

Az ezoterikus beállítottságú emberek egyik legkedveltebb látogatóhelye, itt található ugyanis a Föld szívcsakrája, a Ferenczy-sziklánál. Szintén mágneses erővel bír, sokan állítják, betegségeik, bajaik múltak el a hely elhagyását követően.

hirdetes

 

Máriapócs

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, amelynek temploma már a 17. század óta vonzza a gyógyulni, megtérni vágyókat. A Mária-festmény története, könnyezése milliókat vonz évente, többen esküsznek a hely gyógyító erejére.

 

Hegyestű-hegy

Zánka közelében, a Balaton északi partján található hegy az egyik legkülönlegesebbnek számító, energiával rendelkező hely. Minden ide látogató azt állítja, hogy a hely meglátogatása során nem fáradnak el, sőt, energikusak, élettel telik lesznek, amely az azt követő életükre is kihatással van. 

Szebbnél-szebb helyek, ahol nem csak kipihenheted a fáradalmakat és elvonulhatsz egy kicsit a városi nyüzsgéstől és a rohanó hétköznapoktól, hanem mind ezek közben még a hátad mögött hagyhatod problémáidat és gyógyulhatsz is ezeken a csodaszép, különleges helyeken.

Forrás: tudasfaja.com

Fotó: Youtube

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában