notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A legszebb kerti kiegészítők az új évre - Ideje gondolkodni a felújításon!

hirdetes

A legszebb kerti kiegészítők 2016-ban

Összeszedtük 2016 legszebb kerti kiegészítőit, melyek tökéletesek lehetnek, ha idén tervezzük a kertfelújítást. Egy jó teraszburkolat, néhány kerti bútor és a kert további kiegészítői, és máris egy olyan helyet teremtettünk magunknak, ahol legszívesebben az egész napot töltenénk! 

Kertfelújítási ötletek az új évre

A nagy hidegeknek olyan hamar lesz vége, ahogyan eljöttek. Így mire feleszmélünk, máris itt a nyár. Ideje elgondolkoznunk azon, vajon a 2016-os év tartogatja-e számunkra a kertfelújítást. Amennyiben igen, úgy érdemes meglesni a következő kép összeállításunkat, hisz rengetek inspirációt meríthetünk belőle. Összeszedtük a legfontosabb kültéri projekteket, melyek egyedi megjelenést kölcsönöznek kertünknek, emellett növelhetik kertünk értékét kényelmi funkcióval is. A következő oldalon mutatjuk a képeket!

Kertfelújítási ötletek az új évre

Kerti bútorok a kényelemért

Az egyik legegyszerűbb eszköz, mellyel feldobhatjuk kertünket, emellett a kényelmi funkciókat is tökéletesen ellátja. Minél nagyobb teret biztosítunk, annál inkább hívogató lesz vendégeink számára is kertünk környezete, hisz a barátok bármikor átjöhetnek hozzánk egy nagyobb beszélgetésre. Tarthatunk sütögetéseket is, melynél úgy gondolom, nincs is hangulatosabb a melegebb időkben.

Viszont ne feledkezzünk meg róla, hogy ez a tevékenység télen sem elhanyagolandó. Ilyenkor is bátran tarthatunk sütögetéseket, csak egy kicsit jobban fel kell öltözni. Ha egyedi bútorokat szeretnénk kertünkbe, erre is vannak lehetőségeink, nem is kell hozzá túlzottan messzire mennünk. Találtunk egy magyar céget, akik igazán minőségi munkákat adnak ki kezeik közül, melyeket a következő linkre kattintva meg tudtok nézni: fa kerti bútorok

hirdetes
Kertfelújítási ötletek az új évre

Fa teraszburkolat kertünk szépségéért

Rengeteg stílusban lehet már fa teraszburkolatunk, egy komolyabb vagy egy egyszerűbb, kisebb terasz a ház kiegészítéseként az egyik legfontosabb kényelmi elem a házunk körül. Télen nyáron az egyik legszebb kiegészítője lesz otthonunknak, mindenképpen érdemes elgondolkozni a beruházásán.

Kerti grillező építése

Szerintem a legjobb kiegészítője a kerteknek, ez az a hely, ami az egész évben összehozza a barátokat, családtagokat. Úgy építhetjük fel, ahogyan csak szeretnénk, a végeredménynek csak a képzeletünk szab határt.

hirdetes

Kertfelújítási ötletek az új évre

Kerti pizzasütő, kemence építése

Rengeteg partinak adhatja meg a hangulatot egy ilyen kemence építése, amit szinte az egész év során igénybe vehetünk. Télen a kemence előtt melegedve élvezhetjük kertünk szépségét, nyáron pedig finom pizzákat készíthetünk vendégeinknek. Talán ennél nincs is jobb elfoglaltság a hétvégéken és szabad délutánokon.

Kerti zuhany

Ha nem is a lenti képen láthatót, de egy egyszerűbb kerti zuhanyt bátran megépíthetünk, akár téglából, akár fából, kőből vagy bambuszból, a végeredmény biztosan kárpótol majd erőfeszítéseinkért. Igen, talán kicsit korai még a nyári forróságokról beszélni, de amennyire messzinek tűnik, annyira hamar el fog jönni. Nem árt addigra felkészülni egy frissítő kerti zuhany kiépítésével. Jól fog esni a nagy hőségekben az a hideg zuhany :)

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Salgó polc

Salgó polc Minden, ami a salgó polc. A salgó polc az egyik legjobb és legerősebb polc... Tovább

Tudor lakberendezési stílus

A Tudor-stílus a Tudor dinasztia uralkodása alatt létező építészeti stílus Angliában, mely... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Kert Kiegészítők Növények Terasz Természet