notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ha ki szeretnéd akasztani a szomszédokat, akkor ilyen házat építtess!

hirdetes

Íme a legrondább házak a világ minden tájáról!

cs

Igen, nem káprázik a szemed, ezek a házak valóban léteznek! Persze ízlések és pofonok kérdése, de mi a legnagyobb jóindulattal sem tudjuk ezen házak egyikére sem azt mondani, hogy esztétikusak lennének. Sőt... Te mit gondolsz róluk?

legcsúnyább házak a világból

Mindannyian vágyunk arra, hogy álmaink otthona valóban a személyiségünk jegyeit viselje, s azt meglátván minden egyes nap öröm és boldogság fogjon el bennünket. Vannak azonban olyan háztulajdonosok is a világon, akik kissé túlzásba estek az ötletgyártással. Ötleteikkel olyan házakat hoztak létre, amelyek aztán igazán kitűnnek a többi közül!

A tulajdonosok nyilvánvaló módon nem foglalkoztak a környék lakóival, mikor ezeket a “csodákat” megálmodták. Ha te is ki szeretnél tolni a szomszédsággal, akkor ezekből a házakból most ötletet meríthetsz... 

Legyen szó bármilyen otthonról – ebben az esetben kevésbé szemet gyönyörködtetőkről – a tisztaság fenntartása egészségünk érdekében nélkülözhetetlen feltétel, így ha időnk nem engedi annak elvégzését, kérjünk fel a takarítási munkálatokra egy profi takarító céget, a Kék Harmóniát, akik gyorsan és kedvező áron takarítják ki otthonunkat! Ajánlatkérés és számos, a takarítással kapcsolatos cikk ide kattintva elérhető: lakástakarítás

hirdetes

Louis Vuitton logó ház

Ennek a háznak a tulajdonosa nyilvánvalóvá tette a luxusmárka iránti rajongását. Mi úgy vagyunk vele, hogy a kevesebb néha több… a kivitelelzés is hagy némi kívánnivalót maga után. Ha te is a Louis Vuitton márka kedvelői táborába tartozol és szeretnéd megnézni ezt a házat, akkor csupán Mexikóig kell csak elmenned érte. 

 

Szivárvány ház

A szivárvány a remény szimbóluma, azonban nem túl szerencsés házunkat is a szivárvány összes színébe öltöztetni. Ezt a szivárvány “csodát” Ausztráliában, Melbournben találjátok. 

 

Sziklaház

Mi is odáig vagyunk a természetközeli dolgokért, de ezt a felsorolást egyértelműen ez a ház nyeri. Lehet, hogy belül szép, de hogy a külseje alapján nem irigyli el senki a tulajdonostól az is biztos! Portugáliában találjátok ezt a “szépséget”.

hirdetes


További csúf házak a következő oldalon!

legcsúnyább házak a világból

Toalettház

 

Szintén dobogós helyen áll ez a vécét idéző ház. Hihetetlen, hogy valakinek a fejéből ilyen ötlet pattanjon ki, de higgyetek a szemeteknek, tényleg létezik! Ha a saját szemetekkel is szeretnétek róla megbizonyosodni, akkor látogassatok el Dél-Koreában található Suwonba! Érdekesség, hogy ez az épület a 2007-ben megrendezésre kerülő World Toilet Association (mert hogy ilyen is van) alkalmából készült.

 

Habitat 67

Ez a montreali épületkomplexum úgy néz ki, mintha csúnya kartondobozokat erősítettek volna egymáshoz. Egészen érdekes és cseppet sem magával ragadó a hangulata. Ti mit gondoltok róla?

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Fazekasság

A fazekas (gerencsér, gölöncsér) mester keze alól kikerülő tálak, korsók, fazekak stb.... Tovább

Hőmérséklet

A hőmérséklet az anyagok egyik fizikai jellemzője, állapothatározó.... Tovább

Tovább a lexikonra
Épületek