notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ezek a legromantikusabb könyvek, top romantikus könyvek

hirdetes

Ezek a legromantikusabb könyvek

GE.
Könyvek

Erzsébet és Fülöp, Flora Harding

1943, Windsor. Miközben a földgolyót a háború szétszakítja, a fiatal Erzsébet hercegnő alig várja, hogy kibéküljön azzal a csalóka szépségű tengerészférfival, aki tizenhárom éves kora óta kísérti. Fülöp, a királyi haditengerészet egyik legfiatalabb hadnagya megtestesíti mindazt, amitől Erzsébetet egész életében óvták.

Kiszámíthatatlanság. A szinte égbekiáltó felelőtlenség. A felfedezés szelleme.
Fülöp olyan veszélyt jelent, amelyet a fiatal hercegnőnek soha nem szabadna vállalnia VI. György, az udvar és a kormány szerint.

Megkérdőjelezhető származásával és féktelen természetével Fülöp olyan kockázatot jelent, amelyet az udvar és a kormány szerint a fiatal hercegnőnek soha nem szabadna vállalnia. Erzsébet azonban hajlandó bármit megtenni a szerelméért.

Flora Harding romantikus történelmi könyve lenyűgöző betekintést nyújt a trón árnyékában élők legintimebb pillanataiba, valamint beszámol arról, hogyan kezdte hét évtizedes kapcsolatát a világ egyik leghíresebb házaspárja.

hirdetes

Flora Harding szabadúszó író és szerkesztő, aki harmincéves pályafutása során számos írói álnév alatt mintegy 75 címet jelentetett meg. Olyan író, akinek érzéke van a valóság és a fikció keveredéséhez, valamint élénk érdeklődése a múlt és a jelen kapcsolata iránt.


Emlékek Tengere, Fiona Valpy

Kendrának egyetlen kívánsága van beteg nagymamája számára: írja le az elbeszéléseit, mielőtt elveszne... Ella élete 1937-ben drámaian megváltozik, amikor a családja elküldi, hogy a nyarat a gyönyörű Île de Rén szigetén töltse, ahol megismerkedik az extravagáns és fantáziadús Christophe-val. Együtt töltik a nyarat a szigeten, élvezik a gyönyörű strandokat és a kristálytiszta kék vizet, és Ella életében először érzi magát igazán szabadnak.

hirdetes

Amikor azonban kitör a háború, minden megváltozik. Ella kénytelen visszatérni Skóciába, ahol a daliás Angus oldalán csatlakozik a háborús erőfeszítésekhez. Ella azt látja, hogy ebben az új világban egyre jobban eltávolodik attól az embertől, aki az Île de Rén szigeten volt.

Az Emlékek tengere lenyűgöző regény az emlékezet, a szerelem és a második esélyek erejéről, amely a szeles Île de Ré és a sziklás skót hegyoldalak között játszódik. Ha engedsz neki, az elbeszélés sokáig elkísér!

"Ez messze a legjobb könyv, amit hosszú idő óta olvastam!" Ella története magával ragadott, ahogy elmesélte az unokájának az élete és szerelmei elbeszélését, hogy az elhidegült lányának halála után továbbadhassa. Gyönyörű próza, amely néha lehangoló, de mindig inspiráló.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Étterem

Tágabb értelemben vendéglőnek, üzemnek, intézménynek, közlekedési eszköznek étkezésre... Tovább

Kenyérlángos

A kenyérlángos valójában a lepényféle sült tészták csoportjához tartozik. Abban... Tovább

Tovább a lexikonra
Kiegészítők