notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legmenőbb tapétatrendek 2019-ben

hirdetes

Ezek a legmenőbb tapétatrendek 2019-ben!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Bemutatjuk azokat a legújabb tapétatrendeket, amik idén megbolondítják a lakberendezési kiállításokat, filmekben, bemutatókon szerepelnek majd s, amik majd a legtöbb otthonban megtalálhatók lesznek! Ezek a legmenőbb tapétatrendek 2019-ben!

Legmenőbb tapétatrendek 2019-ben

Minden évszakváltáskor megszokhattuk, hogy újabb és újabb ruha, köröm, haj stb. trendek jönnek divatba. Ritkán hallunk otthoni dekor trendekről, de idén ebben a témakörben is történtek újítások, így most bemutatjuk a 2019-es, legdivatosabb tapétákat. 
Mint, ahogy a XXI. században folyamatosan, ismét a „retro” 1980-as évekbeli divat köszön vissza hozzánk. 


 
Úgy tűnik lecsengett a minimalista/modern berendezések éve és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek abba, hogy az egységes, egyszínű falak mellett, megjelenjen egy-egy telibe csempézett vagy tapétázott fal. Ennek köszönhetően kisebb a hangsúly a dekoráción és nagyobb szerepe van ismét a helyiségeket körül ölelő falaknak.


 
Az idei tapétadivat az elénk, kitűnő színeket kedveli, és ötvözi a vintage stílussal. Kedveltek a zsúfolt mozaikos mintázatok is. Néhány belsőépítész azt tanácsolta, hogy még mielőtt a lakásunk/házunk stílusán gondolkoznánk, fontos, hogy a falak stílusát meghatározzuk, ugyanis ez az alapja mindennek. Egy-egy jól kiválasztott mintás tapéta teljesen új külsőt kölcsönözhet a helyiségeinknek, így lelkünk is nyugodtabb lehet és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat, otthonunkban.

hirdetes

 

Úgy tűnik, 3 fő tulajdonság határozza meg a 2019-es tapéták világát


Ezek pedig:


•    Art deco
Az első modern világstílus a XX. századból. Gyakran a luxushoz kötik, jellemzői még a tükörsimára csiszolt felületek.


hirdetes
•    Virág mintázat
Nem feltétlen egy vadvirágos mező növényeire gondolunk itt. 1-2 jellegzetes virág, mozaikus elrendezése a tapéta mintában, a divatos most. 


•    Sötétkék

Természetesen sok más szín is kedvelt, a kicsit kevésbé élénk, pasztellszínek is, de egyértelműen az éjkék, az, ami idén a legtöbb ember otthonát díszíti. 


E mellett ne felejtsük el, hogy 2019-ben a szabadszellem is nagy szerepet kap, így ne féljünk valami igazán kirívót vagy egyedit a falainkra tetetni. Ha nekünk úgy tetszik, egy egész mesébe illő virágoskertet is varázsolhatunk a falra, de akár az univerzum összes csillagát és bolygóját is kirajzolhatjuk a „vásznunkra”. A lényeg az, hogy a saját ízlésünk köszönjön vissza és a saját kis kuckónkban érezzük magunkat otthonosan és felszabadultan. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Dekoráció Festés Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek

Lakberendezési szakszótár

házias étterem

Otthonunk melegségét és gyermekkorunk hangulatát hivatott életre hívni minden házias... Tovább

Széf

Manapság nem elég, ha elzárjuk értékeinket, ténylegesen biztonságban kell tartani... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 142

Átlagos értékelés: 4.7