notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legjobb sorozatok: Ezekbe érdemes belevágni a karantén alatt

hirdetes

Kezdj bele bátran: A legjobb sorozatok a karantén idejére

SzSz
Legjobb sorozatok: Ezekbe érdemes belevágni a karantén alatt

Modern család 

A Modern családot valószínűleg sokan ismerik és szeretik, viszont megunhatatlan sorozat, pláne, ha vidámságra vágyunk. A karantén alatt amúgy is sok időnket a családdal töltjük valószínűleg, így ez a sorozat tökéletes választás lesz, hogy hogyan viseld el a családot az összes rigolyájukkal együtt. Rendkívül vicces poénok, helyzetek, történetek, modern köntösben, hiszen a mai társdalomban elfogadott normákkal is találkozhatunk. Meleg házasság, örökbefogadás, fiatal gyönyörű nő és egy idősebb férfi házassága, szóval tényleg minden benne van, ami kell. Ha még nem láttad, vagy már imádod, akkor is kezd el újra, hogy feldobd a hangulatod!

Szilícium-völgy

A mai modern csúcstechnológia, és számítástechnika körül forgó világban, miről másról is szólhatna egy sorozat, mint erről. Avagy hogyan gazdagodj meg informatusként, vagy mégsem?! Az informatikusok világába belecsöppenve ismerhetjük meg Richardot és barátait, ahogyan egy jó ötlettel szeretnének kitörni a megszokott hétköznapokból és a gazdagok világába tartozni. Mókás kalandjaikkal, váratlan helyzetekbe keverik magukat, ahol a tipikus informatikus gondolkodásmódjuk néha nem sül el a legjobban. A sorozat 6. évadból áll, így bőven élvezhetjük a helyzetpoénokkal tarkított részeket. 

hirdetes

Dolgozó anyák

hirdetes

Sorozat anyáknak, akik dolgoznak, mindemellett gyermeket nevelnek, vezetik a háztartást és még tökéletes feleségek akarnak lenni. Rendkívül vicces sorozat anyákról, akik imádják gyereküket és a gyermeknevelést, máskor meg a hátuk közepére sem kívánják az otthoni teendőket. Minden anyának kötelező, aki szeretne őszintén nevetni az élet hozta helyzeteken! 

Az ifjú Sheldon

Aki ismeri az Agymenők sorozatát, annak kötelező megnézni Az ifjú Sheldon 3 évadját is! Ha már itt tartunk az Agymenők is szuper választás lehet a karantén idejére, ha még nem láttuk, vagy ha láttuk is nézzük meg újra. Garantált lesz a nevetés! De visszatérve Az ifjú Sheldonra, az Agymenők főszereplője Sheldon gyermekkorának eseményeit kísérhetjük végig, ahogyan zseni palántaként éli hétköznapjait. Furcsa világnézete és emberekhez való hozzáállása miatt számos olyan helyzetbe keveredik, amely kínos lehet a családja számára, így viszont mi rendkívül jól szórakozhatunk. Az egész család szeretni fogja ezt a sorozatot!

Te melyik sorozatba kezdesz bele? Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes