notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A nagyszabású lakberendezési kiállítás keretében, évente több mint 120 kiállító közreműködésével olyan minőségi termékek és szolgáltatások kerülhetnek bemutatásra, amelyek egyedi stílusukkal... A Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás és Vásár 2014

A Legjobb Otthon Lakberendezési Kiállítás és Vásár 2014

2014 Május 9.


A nagyszabású lakberendezési kiállítás keretében, évente több mint 120 kiállító közreműködésével olyan minőségi termékek és szolgáltatások kerülhetnek bemutatásra, amelyek egyedi stílusukkal, különlegességeikkel szebbé és harmonikusabbá teszik az otthonainkat.


A legújabb lakberendezési trendeket, a legdivatosabb bútorokat, textileket, burkolatokat, világítástechnikát, konyhatechnikát felvonultató rendezvény igazi hétvégi kikapcsolódás a lakberendezés szerelmeseinek. 

 

Látogatói infromációk

 
Ma már az otthon nem csak 'fedél' a fejünk felett, hanem az önkifejezés egy nagyon fontos eszköze. A figyelem olyan termékek felé koncentrálódik, melyek karakterisztikusan meghatározzák életterünk atmoszféráját, a harmóniára való törekvés pedig mindennapjaink részévé vált.
 
Kiállításunk egy helyre koncentrálja a lakberendezéssel foglalkozó magyar és külföldi cégek kínálatát.
 
2014-ben is várhatóan több, mint 100 kiállító gondoskodik arról, hogy a helyszínre látogatók megismerjék a legújabb lakberendezési trendeket, a legdivatosabb bútorokat, textileket, burkolatokat, világítástechnikát, konyhatechnikát.
 
A tavasz közeledtével ismét ötleteket meríthet bárki, hogyan frissítse, alakítsa át otthonát.
 
Tartalmas programokat, praktikus megoldásokat, kifinomult stílust, egyedi ötleteket kínálunk.
 
Nyitva tartás:
10:00 - 18:00 óráig.
 
Jegy árak:
Napi jegy: 990 Ft.
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 490 Ft.
 
6 év alatti gyermeknek a belépés ingyenes
 
Forrás: www.syma.hu


címkék: