notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

hirdetes

Íme 2018 legizgalmasabb lakberendezési trendjei a Pinterest szerint

LK

A Pinterest már évek óta sokak első számú célpontja ha inspirációkeresésről vagy ihletszerzésről van szó az otthon kicsinosításához. Habár a webhelyen számos más kategóriával is találkozhatunk, az otthon és design kétségtelenül a legnépszerűbb ezek közül (több mint 14 milliárd otthonokhoz kapcsolódó tartalom található jelenleg rajta). Nem csoda tehát, hogy sokan egyből a Pinteresthez fordulnak, amikor elkezdenek gondolkodni 2018-as felújításaikról és átalakításaikról. Nézzük meg, hogy mit tart népszerűnek az ott összegyűlt közösség!

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

Gyógyfürdői hangulat és stílus

Az egzotikus üdülőhelyek és luxus fürdők hangulatát idéző stílusok nagyon népszerűek mostanában. A Pinterest szerint több mint kétszeresére ugrott a gyógyfürdő stílusú fürdőszobák („spa bathrooms”) keresések száma. 2018-ban tehát kedvenc üdülőhelyed vagy gyógyfürdőd „leutánzása” lesz a legnépszerűbb trendek egyike.

Művészeti elemek a falon

A Pinterest felhasználók oda-vissza vannak a fali díszekért, különösen a galériafalakért és a kollázsokért. A leggyakrabban „újrapinnelt” (megosztott) otthon kategóriájú tartalmak között számos fali dísz és nagyméretű művészeti alkotás is megjelent. Az ehhez kapcsolódó keresések száma a hatszorosára növekedett az elmúlt időkben.

hirdetes

Kevert fémfelületek

A fémes bevonatok mindig is népszerűek voltak, de a Pinterest szerint (ahol négyszeresre nőtt a keresettségük) 2018-ban fontos szerepet kapnak majd az otthonokban.

hirdetes

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

Terrazzo

Úgy tűnik, hogy a Pinteresten egy új trendet sikerült kialakítani, ami hamarosan egyre több helyre juthat majd el. A „terrazzo” kulcsszó iránti érdeklődés ugyanis több mint háromszorosára nőtt. Habár a terrazzo szó hallatán az embernek díszes padlók jutnak az eszébe, 2018-ban ne lepődj meg, ha a falakon vagy konyhapultokon is találkozol vele.

Farmház stílus

Igazság szerint nem is muszáj felmenni a Pinterestre hogy tudjuk, a farmház stílus az egyik legnépszerűbb lesz egész 2018-ban. A stílushoz kapcsolódó kulcsszavak, mint például a zsálya (szín), és a „cikkcakkos faminták” iránt is egyre több az érdeklődés.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Absztrakt

Az absztrakt szó jelentése: elvont, formabontó. A művészetben és az építészetben a... Tovább

Drótkerítés

A drótkerítés a legolcsóbb kerítés eszköz, mellyel elkeríthetjük kertünket. Nem a... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció DIY Fürdőszoba Háztartás Kiegészítők Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek Lakberendezési trendek