notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

hirdetes

Íme 2018 legizgalmasabb lakberendezési trendjei a Pinterest szerint

LK
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Pinterest már évek óta sokak első számú célpontja ha inspirációkeresésről vagy ihletszerzésről van szó az otthon kicsinosításához. Habár a webhelyen számos más kategóriával is találkozhatunk, az otthon és design kétségtelenül a legnépszerűbb ezek közül (több mint 14 milliárd otthonokhoz kapcsolódó tartalom található jelenleg rajta). Nem csoda tehát, hogy sokan egyből a Pinteresthez fordulnak, amikor elkezdenek gondolkodni 2018-as felújításaikról és átalakításaikról. Nézzük meg, hogy mit tart népszerűnek az ott összegyűlt közösség!

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

Gyógyfürdői hangulat és stílus

Az egzotikus üdülőhelyek és luxus fürdők hangulatát idéző stílusok nagyon népszerűek mostanában. A Pinterest szerint több mint kétszeresére ugrott a gyógyfürdő stílusú fürdőszobák („spa bathrooms”) keresések száma. 2018-ban tehát kedvenc üdülőhelyed vagy gyógyfürdőd „leutánzása” lesz a legnépszerűbb trendek egyike.

 

 

Művészeti elemek a falon

A Pinterest felhasználók oda-vissza vannak a fali díszekért, különösen a galériafalakért és a kollázsokért. A leggyakrabban „újrapinnelt” (megosztott) otthon kategóriájú tartalmak között számos fali dísz és nagyméretű művészeti alkotás is megjelent. Az ehhez kapcsolódó keresések száma a hatszorosára növekedett az elmúlt időkben.

hirdetes

 

 

Kevert fémfelületek

A fémes bevonatok mindig is népszerűek voltak, de a Pinterest szerint (ahol négyszeresre nőtt a keresettségük) 2018-ban fontos szerepet kapnak majd az otthonokban.

hirdetes

 

Bemutatjuk 2018 legjobb lakberendezési trendjeit a Pinterestről!

Terrazzo

Úgy tűnik, hogy a Pinteresten egy új trendet sikerült kialakítani, ami hamarosan egyre több helyre juthat majd el. A „terrazzo” kulcsszó iránti érdeklődés ugyanis több mint háromszorosára nőtt. Habár a terrazzo szó hallatán az embernek díszes padlók jutnak az eszébe, 2018-ban ne lepődj meg, ha a falakon vagy konyhapultokon is találkozol vele.

 

 

Farmház stílus

Igazság szerint nem is muszáj felmenni a Pinterestre hogy tudjuk, a farmház stílus az egyik legnépszerűbb lesz egész 2018-ban. A stílushoz kapcsolódó kulcsszavak, mint például a zsálya (szín), és a „cikkcakkos faminták” iránt is egyre több az érdeklődés.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Bútorok Dekoráció DIY Fürdőszoba Háztartás Kiegészítők Lakásbemutatók Lakásfelújítás Lakberendezési ötletek Lakberendezési trendek

Lakberendezési szakszótár

Lakás pályázat

Azon ritka alkalmakat meg kell ragadni, amikor például a Nemzeti Eszközkezelő lakásra ír ki... Tovább

Húsvéti locsolkodás

Vízbevető, vízbehányó hétfőnek nevezték, ugyanis még ötven évvel ezelőtt is elterjedt... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 225

Átlagos értékelés: 4.7