notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Ingaltanszakértőnk segít - így írd meg a tökéletes lakáshirdetést

hirdetes

Bevált tippek – így hirdesd meg lakásod, hogy hamar elkeljen a piacon

Váczi Péter

Abban az esetben, ha szeretnéd kiadni vagy esetleg eladni lakásodat, akkor létfontosságú a megfelelő hirdetőszöveg megírása. Ingatlanszakértőnk mostani cikkünkbe segít, elárulja bevált tippjeit, hogy hamar elkeljen lakásod.

Lakáshirdetés

Amikor egy ingatlannál szóba kerül az, hogy esetleg kiadják vagy eladják akkor a tulajdonosának érdekében áll, hogy az minél előbb vevőt vagy bérlőt találjon. Mégis, annak érdekében, hogy ne késlekedjen az üzlet, fontos, hogy a lakás a megfelelő szöveggel legyen meghirdetve – hiszen ez fogja vonzóvá tenni majd az adott lakást, a nézelődök ez alapján találják majd azt szimpatikusnak.


Mire fontos odafigyelni egy hirdetőszövegnél?


Mindenekelőtt tudnunk kell, mik lesznek majd a hirdetőszöveg meghatározó szempontjai – fontos tudni, hogy mind terjedelme, mind tartalma meghatározó lesz majd.


Abban az esetben, ha valaki sikeres hirdetőszöveget szeretne írni, akkor fontos, hogy minden szempontot figyelembe vegyen – nemcsak az fog számítani, hogy a lényeges információk meglegyenek.

hirdetes


Érdemes úgy felépíteni szerkezetileg, hogy mondanivalónk logikusan egymásra épüljön.


Hogyan írjuk meg a tökéletes hirdetőszöveget lakásunkkal kapcsolatban?


hirdetes
Abban az esetben, ha szeretnél egy sikeres szöveget írni lakásodhoz hirdetése kapcsán, fontos néhány szempontot figyelembe venned. Az egyik legmegosztóbb véleménye ezzel kapcsolatban a hirdetés hossza.


A szakmén belül vannak, akik a rövidebb, lényegre törő szövegekben bíznak, ezzel szemben mások a tartalmas, nagyon részletes leírásokat részesítik előnyben. Az ezzel kapcsolatos kutatások mégis azt mutatják, hogy az átlagos olvasó figyelmét nagyjából egy percig lehet fenntartani, így érdemes egy olyan hosszúságú szöveget írni, ami megközelítőleg ebbe az időintervallumba belefér.


De milyen is legyen annak felépítése?


A hirdetés hossza után talán ez a másik legmeghatározóbb szempont, annak az indítómondatáról már nem is beszélve, hiszen ez fogja majd először felkelteni az olvasó figyelmét.
 

 

Amennyiben érdekel cikkünk folytatása, lapozz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Tojásszeletelő

A tojásszeletelő egy ételkészítéshez használatos konyhai eszköz, mellyel... Tovább

Takarítócég budapest

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Tovább a lexikonra
Építészet Épületek