notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Mit érdemes lakásomban gyakran takarítani? Most tudd meg, mi az, ami gyakran elkerüli figyelmünket

hirdetes

Lakásunk ennek a pontját gyakran elfelejtjük takarítani, viszont fontos lenne

TK, NA

A lakásunk ezen pontját gyakran elfelejtjük takarítani, pedig rendkívül fontos lenne – hiszen hemzseg a baktériumoktól. Mostani cikkünkben elmondom melyek azok a helyek, amiket gyakran kellene megtisztítanunk, de sajnos sokszor elfelejtődik – fedezd fel Te is ezeket a pontokat otthonodban!

Ezt a pontot gyakran elfelejtjük takarítás közben

Lakásunkban számos olyan sarok van, valamint tárgy, melyek gyakran elkerülik figyelmünket takarítás közben. Épp emiatt kell felettébb körültekintőnek lennünk, hogyha meg szeretnénk akadályozni a különböző fertőzések kialakulását, baktériumok elszaporodását. Most már nem kell titkolóznunk – lakásod falairól van szó. 


Te milyen gyakran gondoltál arra, hogy megtisztítsd falaidat? Persze, nem arról van szó, hogy nappalidban heti rendszerességgel tisztíts meg nagyjából 2 méter felületű falterületet, viszont vannak esetek, pontosabban helyiségek, melyeket érdemes rendszeresen karbantartanod. Megmagyarázzuk, miért.

hirdetes


Miért fontos falaink rendszeres tisztítása, fokozott karbantartása?


Mint már fentebb írtam a falfelületek takarítása végett az emberek, ha nem is felejtik el a dolgot, gyakorta kerülnek patthelyzetbe, hiszen valljuk be, egyáltalán nem kis munkát igényel kivitelezése – hosszú, fáradtságos.


Viszont fontos kiemelnünk ennek szükségességét, melynek fő oka, hogy ezek is élettereink részét képezik – nem számít, hogy nappalinkról, hálószobánkról, esetleg fürdőszobánkról van szó. Ezeket elsősorban akkor szokásunk csak megtisztítani, hogyha egy-egy folt (zsír, ujjnyomok, egyéb piszkok) kerülnek rájuk. Abban az esetben, ha viszont nagytakarítást tartunk, és nincs is kedvünk az egészet letisztítani, ha mást nem is, egy portalanítást végezzünk el, esetleg egy-egy új festést is biztosíthatunk számára, amennyiben időnk engedi. Ez elsősorban a nappali falfelületeire vonatkozik.

hirdetes


Otthonod többi helyiségében, mint példának okáért a konyhában, fürdőszobában, a falak takarítása sokkal nagyobb jelentőséggel bír, érdemes rá jobban odafigyelni.

 

 

Amennyiben érdekel cikkünk folytatása, lapozz!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Baldachin

A baldachin eredetileg díszmennyezetet, dekoratív sátortetőt, vagy gazdagon díszített... Tovább

Virágcserép

A hagyományos fazekasság legfontosabb alapanyaga az agyag, melyet kiégetve a... Tovább

Tovább a lexikonra
Fürdőszoba Háztartás Nappali