notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Hangulatos hálószobák, ötletek!

hirdetes

Kreatív hálószobai ötletek

Kanga

A hálószoba az a része otthonunknak, ahová visszavonulhatunk, pihenhetünk és feltöltődhetünk. Ahhoz, hogy ez a szoba tökéletesen megfelelhessen minden igényünknek igazán átgondoltnak és kreatívnak kell lennie, mivel az lenne a cél, hogy hosszú távra nyújtson megbízható, kellemes menedéket számunkra. Épp ezért legyünk merészek! Mutatunk pár szuper ötletet, amit nektek is látnotok kell! ;)

Hangulatos és kreatív hálószoba

A hálószoba otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen ez az a hely ahová visszahúzódhatunk, amikor nyugodtan szeretnénk pihenni vagy csak egy kis meghittségre, egyedüllétre vágyunk. Ahhoz, hogy ez a szoba tökéletesen megfelelhessen minden igényünknek igazán átgondoltnak és kreatívnak kell lennie! Ehhez egy kis merészség is kell persze, mivel  igen is fontos, hogy bele merjük vinni az egyéniségünket a hálószobánkba. Ettől lesz igazán otthonos és kellemes. 

 

Hangulatos és kreatív hálószoba

Nem árt figyelnünk  a szín összeállításokra is, mivel a színek nagyban meghatározzák egy szoba hangulatát. Fontos a rend! Ha már van egy kreatív ötletünk elképzelésünk, azt valósítsuk meg úgy, hogy az összhatás kényelmes és inspiráló legyen, ne pedig egy nagy félresikerült katyvasz. ehhez az kell, hogy 3 alapszínnél ne használjunk többet! Persze az alapszínek különböző árnyalataival lehet játszani, de érezni fogjuk, ha már túl sok a jóból, - a kevesebb néha több! ;) Ez a kép például tökéletesen illusztrálja ezt, nem gondoljátok? 

Hangulatos és kreatív hálószoba

Sok időt fogunk itt tölteni és a legkellemesebb esetben nem egyedül, ezért legyünk tekintettel párunk ötleteire és igényeire is. Azonban, ha sikerül megvalósítani egy mindkettőnk számára tetszetős ötletet, az óriási ajándékot fog jelenteni a következő években! ;)

Hangulatos és kreatív hálószoba

Ha van egy hobbink, kedvenc témánk akkor azt nyugodtan belevihetjük a hálószoba berendezésébe, kialakításába. Érdemes szem előtt tartani a fő célt, miszerint a harmónia az első, de meg lehet oldani mindent, csak egy kis kreativitás kérdése! Például ezt a falrészt úgy alakították ki, hogy kellemes nyugalmat áraszt, mégsem egy szokványos fehér falról van szó egy sima ággyal. Kérjük ki párunk és barátaink véleményét is, így biztosan nem eshetünk túlzásba és a jó ízlés határain belül maradunk! 

Hangulatos és kreatív hálószoba

Persze fontos odafigyelni, hogy a kreatív hálószobai ötleteink azért a józanság és a praktikusság talaján maradjanak. Például ne legyen túlzsúfolt a szoba, mert az nagyon nyomasztó lehet. ezen a képen jól látszik, hogy a lakója mindent akart egyszerre. Ahogy a színeknél, úgy az anyagoknál is fontos, hogy ne keverjük őket! Van ami összeillik és szépen kiegészíti egymást, például a fa és a pasztell színek nagyon kellemes hangulatot nyújthatnak. Ugyanakkor ha ehhez az összeállításhoz még műanyagot és merész formákat ( pl.: plasztik szarvas koponya) is hozzáadunk, annak nem lesz jó vége.. Hogy a bolyhos, fehér szőnyegszerű izét már ne is említsük! 

Hangulatos és kreatív hálószoba
Összességében elmondhatjuk, hogy ha az ember mer nagyot gondolni és kreatív lenni, akkor azt meg lehet valósítani. Méghozzá úgy lehet megvalósítani, hogy az ízléses és hangulatos legyen!
Figyeljünk tehát, a színekre; legyenek komplementer színeink, vagy egy-két alapszínünk és azok árnyalatai.
Ne keverjük a formákat, anyagokat sem túlzottan, mert disszonáns, nyomasztó hatást kelt majd a végeredmény.
Kérjük ki lakótársaink, barátaink véleményét is, hogy az esetleges túlzásokat kiküszöbölhessük!
És végül élvezzük a jól megérdemelt pihenést, a hangulatos és kreatív hálószobánkban! :) 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Szúnyogriasztó

Házilag sokkal jobb, kellemesebb illatú és vegyszerektől mentes szúnyogriasztót... Tovább

Oscar Niemeyer

A brazil oktatási miniszter Lúcio Costa irodáját kérte fel a Nevelési és Egészségügyi... Tovább

Tovább a lexikonra
Hálószoba