notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kötött bútorok Melanie Portertől

hirdetes

Kötött bútorok a la Melanie Porter

Ságodi Anikó

 Az ősz eljöttével menthetetlenül belefutunk a forró teába, a meleg csizmába vagy a kötött pulcsikba. Szeptemberben már mindannyian érezzük, hogy nemsokára itt a fűtési szezon. Akkor tudatosul ez igazán bennünk, amikor még a lakberendezésben is megjelennek az őszi/téli kollekciók. Most is egy ilyen „ébresztő” hatású dologba futottunk bele, a kötött bútorokba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanie Porter kötöttruha-tervező, 10 évig dolgozott eredeti szakmájában számos nemzetközi divatcégnek. 2008 óta foglalkozik bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal. Egyedisége abban rejlik, hogy hű maradt eredeti szakmájához, és a fonalat és a kötési technikákat belecsempészte a lakberendezésbe.

 

 

Kötött lámpa - Melanie Porter

hirdetes
 
Elmondása szerint minden projektet egy régi antik árustól vagy bolhapiacról beszerzett tárggyal kezdi, lehet az szék vagy asztal, majd ezt újítja fel a tradicionális technikát alkalmazva. Minden saját kezűleg készít a tárgyak kiválasztásától egészen az utolsó fogantyú felhelyezéséig. Kizárólag gyapjút használ, és azt is 100%-ban Angliában szerzi be.
 
Kötött kárpitázott szék - Melanie Porter
 
Alkotásai már nem csak hazájában, az Egyesült Királyságban, hanem Hong-Kong-ba is eljutott, de webshop-ján keresztül mi is beszerezhetünk egy-két párnát vagy egy lámpát.
 
Kötött párna - Melanie Porter
 
Kollekciójában találunk vidám, színes darabokat, de az őszre/télre koncentrálva a harsány színek háttérbe kerülnek, helyette a fehér árnyalatai, a kékek, szürkék és felüdülésként a sárgák jelennek meg. 
 
Kötött asztali lámpa - Melanie Porter
 
További képekért látogass el Facebook oldalunkra!
 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Ecet

Az ecetsav, más néven etánsav, szerves vegyület, képlete CH3COOH. Könnyen felismerhető, mert... Tovább

házias étterem

Otthonunk melegségét és gyermekkorunk hangulatát hivatott életre hívni minden házias... Tovább

Tovább a lexikonra
Nappali