notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Könyvtár egy 110 éves fa törzsében

hirdetes

Könyvtárat alakított ki egy 110 éves fa törzsében!

A világ egyik legkülönlegesebb könyvtára teljesen ingyenes! Azért alakította ki a nő ezt a különleges, 110 éves fa törzsében lévő könyvtárat, hogy motiválja az embereket az olvasásra. 

Könyvtár egy 110 éves fa törzsében

A könyvtár teljesen ingyenes, arra szolgál, hogy inspirálja az embereket, a szomszédokat vagy bárkit, hogy könyvet cserélhessenek ezen a helyen.

Az ingyenes könyvtáraknak a könyvcsere a lényegük, hogy az emberek bevihessék az olyan könyveket, amiket már meguntak és elvihessenek egy olyat, amit még nem olvastak, de szívesen belelapoznának. Ezt a nőt is ez a cél motiválta.

Az Idahoi könyvtárost is ez az ötlet motiválta. Sharalee Armitage Howard családjának háza mellett egy öreg fa állt, amely sajnos kezdett elkorhadni. Ki kellett vágni, de Sharalee addig gondolkodott, amíg kitalált valamit. Mivel a fát ki kellett volna vágni, talán a törzsének csonkja még hasznosítható. Így is lett.

hirdetes

Az ötletét meg is valósította, a meglévő törzs belsejében lett a könyvtár. A pici “épület” egy hangulatos kis tetőt is kapott, hogy még egyedibb legyen a kis kuckó. Sőt, hangulatos lámpafényt is csempészett hozzá a tulajdonos, hogy még kellemesebb legyen odasétálni. Szuper kis kuckót alakított ki belőle, amit azóta rengetegen meglátogattak. Belsejében polcokra helyezte a könyveket, jelleg szerint lehet válogatni benne és belerakni egy már megunt darabot, hátha más számára érdekes lehet. :)

A furcsa könyvtár hamarosan az internet kedvence is lett. Az emberek a csodájára járnak, nem csak a könyvcsere miatt, hanem azért is, hogy lássák ezt a különleges alkotást. :) Így lesz egy öreg fa törzséből valami különleges, ami szívmelengető és segít megőrizni az olvasás szeretetét.

hirdetes

Nézd meg ebben a galériában ezt a csodálatos és egyedi kis könyvtárat. Te betérnél ide? :)

 

Ugye, milyen mesés? Mintha tényleg valamelyik meséből szedték volna elő ezt az építményt! Gratulálunk a kezdeményezéshez, még több ilyenre volna szükség az életben. :)

Lapozz egyet és nézd meg erről a különleges könyvtárról készült videót is!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Intézménytakarítás Budapesten

A különböző intézmények takarítása rendkívül fontos, hiszen például a kórházak,... Tovább

Irodatakarítás

Irodatakarítás Budapest és oszrágszerte   Célunk: megteremteni a harmóniát az... Tovább

Tovább a lexikonra
DIY Kert Természet Újrahasznosítás