notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Konyhakiállítás 2016-ban

hirdetes

Találd meg Álmaid Konyháját a Konyhakiállításon!

Szélesi Ferenc

Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Sportarénában a Konyhakiállítás. Itt a tökéletes alkalom arra, hogy megtaláld az álmaidhoz leginkább illő konyhát. Nézzük, mit tartogat számotokra az idei Konyhakiállítás.

Látogasd meg a Konyhakiállítás te is

Szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy a konyha az álomotthon legközpontibb része, mindenkinek a legfontosabb, éppen ezért a konyha megtervezése, kialakítása az egyik legnehezebb feladat az építkezés során. Nehéz kiválasztani a tökéletes konyhabútort, és ugyanakkora nehézségekbe ütközünk, amikor a konyhai berendezéseket próbáljuk megkeresni. A Konyhakiállítást éppen ezért ajánlom mindenkinek, mivel itt egy időben és egy helyen tekinthetitek meg a legtöbb hazai konyhabútoros cég kínálatát, ráadásul helyben kérhet mindenki tőlük ajánlatot, és ez pedig hihetetlenül nagy előnyt jelent, főleg akkor, hogyha most tervezitek a lakásfelújítást.

Milyen termékek várnak a Konyhakiállításon?

Nem csak konyhabútorokat tekinthettek meg az idei Konyhakiállításon, hanem étkezőket, és teljes enteriőrök is lesznek, így akár megtervezhetitek lakásotok vagy házatok teljes belső kialakítását is. Az idei évben előtérbe kerülnek az okos konyhai megoldások is, mivel egyre több gyártó rendelkezik már ilyen eszközökkel.

hirdetes

A Konyhakiállításon okostelefonnal kommunikáló, illetve okostelefonnal irányítható innovációkkal is találkozhattok. Ráadásul beépíthető és szabadon mozgó nagygépekből sem lesz hiány. Nem kell elkeseredned akkor sem, hogyha téged a kisgépek érdekelnek, ugyanis ezeket profi szakácsok fogják tesztelni. A gépeken és a berendezéseken kívül természetesen kiegészítőket is találhatunk a Konyhakiállításon, széles választékban tekinthetjük meg például késeket, edényeket és nem utolsó sorban a világhírű Herendi porcelánokat!

hirdetes

A BOSCH Nagyszínpadon pedig a legismertebb hazai sztárséfek és bloggerek fognak fellépni, ráadásul itt megismerkedhettek a nemzetközi konyha remekeivel is, és számos főzőbemutató is vár titeket!

A Konyhakiállítás március 4-5-6.-án várja azokat, akik szeretnék megismerni Álmaik Konyháját, a kiállítás a Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. Megéri időben regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mivel értékes konyhabútort, vagy konyhai gépeket nyerhettek, illetve megismerkedhetsz az aktualitásokkal is. A regisztrációhoz kattints ide! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Falfesték

A falfesték falak dekorációs bevonatára szolgáló anyag. Megkülönböztetünk... Tovább

Vendégház

A vendégház legtöbb esetben panziót jelent, de ha családi ház kertjében álló kis házra... Tovább

Tovább a lexikonra
Kiegészítők Konyha Lakberendezési ötletek