notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

20 000 forintból alakította át a konyháját úgy, hogy rá se lehet ismerni!

hirdetes

20 000 forintból alakította át a konyháját úgy, hogy rá se lehet ismerni!

VZS.

A Kanadában élő Lindsay Mills, tehetséges lakberendezőként keresi kenyerét. Elérkezett azonban az az idő, hogy saját otthonát is kezelésbe kellett vennie, ugyanis konyhája sötét, komor és nyomasztó volt. 

20 000 forintból alakította át a konyháját úgy, hogy rá se lehet ismerni!

Lindsay elhatározta, hogy átalakítja a konyháját, azonban nem lett volna rá elég pénze, hogy egy másik szakemberre bízza a munkát. A végeredményt látva azonban szerintünk egy cseppet sem kell megbánnia, hogy maga vágott bele a renoválásba, mert lenyűgöző eredményt ért el. Gyakorlatilag az egész konyhát átfestette, szinte az összes bútort egytől-egyig és gyönyörű eredmény született. 

Vessünk egy pillantást az eredeti konyára ide kattintva. Az átalakítás előtt a konyhaszekrények sötétek voltak és az egész konyha kicsinek és komornak tűnt. Szinte nappal sem lehetett lámpagyújtás nélkül főzőcskézni, mert úgy elnyelte a fényt a sötét bútorzat. Lindsay azonban átfestette a konyhapultot és a szekrényeket, világosabb, vidámabb színekre. A fehér és a zöld csodálatos kombinációját láthatjuk a végeredményről készült képen. A helyiség nemcsak világosabb, de sokkal divatosabb is lett. 

hirdetes

Remek ötlet például a két nyitott polc is. Így maga a tér is tágasabb, légiesebb és kevésbé tűnik bezártnak a szoba. A kreatív hölgy mindössze 70 dollárból, tehát nagyjából 20 ezer forintból végezte el a felújítást. Egy tipp azoknak, akik esetleg albérletben laknak és nem végezhetnek maradandó változtatásokat otthonukban! Manapság nagyon felkapottak az öntapadós csempék, illetve fóliák. 

hirdetes

Például a konyhában vagy a fürdőszobában egyszerűen megváltoztathatod a régi csempéket, egy új ragasztóshátúval. Amikor pedig ki kell költöznöd, vagy esetleg újabb színű/mintájúra váltanál, csak szimplán lehúzod a falról, mint egy matricát. Az öntapadós csempéket és falmatricákat online egyszerűen beszerezheted szinte akárhonnan. A fóliákkal pedig a bútoraidat tudod más színűvé varázsolni. Ez már kicsit nehezebb és több precizitást igénylő munka, de garantáltan megéri!
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

marketing

Mi az a marketing és milyen a jó marketing tanácsadó?   A jó marketing... Tovább

Pizzasütő kemence

A kemence az egyik legősibb, ember által épített tűzhely, tűzrakóhely-típus.... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Dekoráció