notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Igen nagy divatja van manapság a természetes alapanyagú burkolókövekkel való faldíszítésnek. A hazai piacon beszerezhető kőburkolatok kínálata szerencsére elég nagy ahhoz, hogy mindenki megtalálja a magának való darabokat. Kőburkolat vásárlás

hirdetes

Mit érdemes tudni a természetes kőburkolatok vásárlásánál?

Igen nagy divatja van manapság a természetes alapanyagú burkolókövekkel való faldíszítésnek. A hazai piacon beszerezhető kőburkolatok kínálata szerencsére elég nagy ahhoz, hogy mindenki megtalálja a magának való darabokat.

Igen nagy divatja van manapság a természetes alapanyagú burkolókövekkel való faldíszítésnek. A hazai piacon beszerezhető kőburkolatok kínálata szerencsére elég nagy ahhoz, hogy mindenki megtalálja a magának való darabokat. Kőburkolat vásárlás

Exkluzív, stílusos megjelenés

 
Legyen akár mediterrán, vagy modern stílusú az otthonunk, megfelelő mértéktartás mellett szép, exkluzív megjelenést tudunk elérni velük.
 
Kőburkolat vásárlása
 
(A képen szabálytalanul vágott kvarcit lapokat látni)
 

De vajon tudja-e mindenki, hogy kiválasztásuknál mire kell ügyelni, bemutató falakon lévő kiválasztás esetén mire kell és lehet számítani a megvásárolt termék esetében?

 
Amire mindenképpen felhívnám a figyelmüket azoknak, akik ilyen kőburkolatok vásárlását vették tervbe, hogy ez az a falburkolat, aminek az árával biztosan nem érdemes spórolni.
A minél kedvezőbb áron megvett burkolólapoknak sajnos megvan az a hátránya, hogy már olyan szabálytalan darabkákat is beletesznek a kiszállított termékek közé, aminek a felragasztását a burkoló fogja magasabb áron felragasztani, mivel sokkal több munkaórát vesz igénybe a felragasztása a válogatások miatt.
 
Kőburkolat vásárlása
 
A szabálytalan, vagyis nem egyenesen levágott darabkáknak még meg van az a hátulütője is, hogy a burkoló nem biztos, hogy egyeneses tudja tartani a sorokat, mivel ebben az esetben a darabkák magasságai is különböznek egymástól.
hirdetes
Ha még is ilyen burkolatot vásárolnak, akkor érdemes már egyből a kivitelezés megkezdése előtt elhatározni, hogy a burkolólapok nem fognak egyenes sorokat alkotni. Akkor inkább legyen direkt hullámos az elrendezés, mintsem bizonyos magasságig egyenes, és utána „váratlanul” hullámos.
A természetes kőburkolatok kiválasztásánál a bemutató falakon lévő burkolatokról még azt is érdemes előre tudni, hogy mivel természetes anyagról van szó, ezért a kiszállított termék színben eltérhet a bemutatóterembe látottól. Ennek oka, hogy a bemutatóteremben lévő terméket lehet, hogy 2 éve bányászták ki, amit meg most vásárolnak, azt meg már lehet, hogy idén, az eredeti lelőhelytől távolabb eső részről való.
 
Kőburkolat vásárlása
 
hirdetes
(A képen himalájai kőburkolattal díszítettük a falat.)
 
Amire biztosan érdemes odafigyelni, hogy ezeknek a köveknek a felragasztásához érdemes elfogadni a burkolólapokat árusító cég ragasztó és impregnáló anyagait, de előtte érdemes egy telefonos egyeztetést megejteni a burkolóval, aki a munkát elfogja végezni!
 
Kőburkolat vásárlása
 
(A képen szabályosan vágott homokkőburkolatot látni.)
 

Kiss JuditKis Judit

 

Lakberendező

tel: 06/30-951-2765

E-mail: info@egykislakberendezes.hu

További lakberendezési ötletekért, tanácsokért látogasd meg az alábbi oldalt:
www.egykislakberendezes.hu
 

 

Ha lakberendezéssel, lakásfelújítással kapcsolatos kérdésed van, tedd fel bátran Kis Judit okleveles lakberendezőnek az alábbi oldalon:
www.almaimotthona.hu

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Bidé

WC használat után használható fürdőszobai kellék mosdásra. Eredet [bidé < francia:... Tovább

Tovább a lexikonra
Lakásfelújítás