notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Kitakarított a betörő, ahelyett, hogy ellopta volna az értékeket

hirdetes

Kitakarította az egész lakást a lelkes betörő! :)

Manapság már minden előfordulhat, olyan is, hogy a lelkiismeretes betörő nem ellopja az értékeket, hanem kitakarítja az egész házat! A rendőrök is értetlenül állnak az eset előtt! 

Kitakarított a betörő, ahelyett, hogy ellopta volna az értékeket

Manapság egyre kacifántosabb és lebilincselőbb hírekkel van tele a világháló. Olvasni lehet jót és rosszat is, de a következő hír joggal nevezhető egyszerre mindkettőnek.

Egy Massachusetts-beli városkában, Marlborough-ban nemrégiben egy nem mindennapi betörés híre terjedt el. Nate Roman jelentette az esetet, amikor is pár nappal ezelőtt, amikor hazaért észrevette, hogy valaki betört a házába.

Igen ám, de honnan tudhatta, hogy betörtek hozzá? Felfeszítették az ajtót, feldúlták a lakást vagy talán elvitték a féltve őrzött értékeit? Nos ebben az esetben nem erről van szó. Az „áldozatunk” Nate, onnan jött rá, hogy valaki az otthonában járt, hogy gyönyörű rend és tisztaság honolt, amikor hazaért. Gyakorlatilag tisztább volt a ház, mint mikor elhagyták aznap. szó szerint ragyogó tisztára takarították ki, míg ő dolgozott!

hirdetes

Nyilatkozata szerint a „betörő(k)” kiporszívózta a házat, kitakarította a wc-ket, még az ágyat is bevette. A mellékhelyiségben még egy különleges origami virág is díszelgett, amit vécépapírból hajtogattak.

Bár történetünk ezen pontján már ez talán egyértelmű, de szerencsére semmit se vittek el az illetéktelenek. Ettől függetlenül Nate értesítette a rendőrséget, akik egyelőre még nem nagyon találtak magyarázatot a történtekre. Más hasonló esetről nem kaptak még bejelentést és gyanúsítottjuk sincsen még.

hirdetes

Később a tulajdonosnak szerencsére eszébe jutott, hogy aznap véletlenül nyitva hagyta a hátsó ajtót, tehát valószínűleg nem kell tartania egy újabb behatolástól. Szerinte lehetséges, hogy egy takarítószolgálat járhatott nála, akik véletlenül eltévesztették a címet.

Bármi is a valódi indok, amiért valaki kitakarította Nate házát, valójában a munkája elég hasznosnak bizonyult. Bár’ mind ilyen szerencsések lennénk, hogy ilyen rendes és segítőkész betörőkkel találkozhatnánk össze.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Rusztikus stílus

A szó jelentése: durván megmunkált felület. Fő ismérvei a tömörfából készült... Tovább

Tovább a lexikonra
Háztartás Lakásfelújítás Színes ötletek