notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

hirdetes

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

CsN
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha szereted a fotózást, esetleg te is amatőr fotós vagy, akinek szenvedélye a különleges pillanatok megörökítése, akkor bizonyára értékelni fogod ezt a kiállítást, melyet most a Műcsarnok hoz tető alá!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

Fotózás és fotók minden mennyiségben. Megközelítőleg 150 fotósról beszélünk jelen esetben, vagyis az ő képeik visszaköszönnek most vissza a falakon. Ha nem láttál még ilyen kaliberű kiállítást, most itt a nagy lehetőség, hiszen ezek profi fotók, és egészen elképesztő felvételeket tárnak elénk tulajdonosaik.

 

A városligeti Műcsarnok 2016. április 23-a és június 26-a közt rendezi meg a Képek és pixelek című kiállítását, mely minden bizonnyal tömegeket fog vonzani. Ha Neked is kedved van ellátogatni ide, akár egy egész napos programot is ígérhet a Városliget.

 

A kiállításról a következő oldalon írunk még!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

Kiállítás a Városligetben

A művek öt témakörben tekinthetők majd meg: Hely, ahol; Szemben; Testkép; Nézőpont és Varázslat. Mindenki arra gondol ilyenkor, hogy ezek zárt és tematikus egységek, de ez most nem így van.

hirdetes

Egy-egy művész neve több helyszínen, más-más egységben is feltűnik, és ez természetesen tökéletesen bemutatja, hogy a magyar fotóművészek egy jó részének érdeklődése és munkássága igencsak különböző és változatos. A neten terjedő képtömegektől koncentrált és nagyon tudatos alkotói módszerekkel távolodunk hát el.

hirdetes

 

A Műcsarnokban kiállított fotók legnagyobb részét digitálisan rögzítették, és így is mutatják majd be a nagyközönségnek. Méretben és formában mondhatni ordító a különbség a fotók közt, emellett nagyon változatosak is. Ezt alapul véve egy igazán különleges és egyedi kiállításra készülhettek, ha ti is ott lesztek a Városligetben ezen a rendhagyó eseményen, melynek a Műcsarnok ad otthont.

 

Ami a fotókon túl van…

A modern művészet egy igencsak terjedelmes része foglalkozik a műfajhatárok átlépésével, illetve új anyagok és technikák művészeti alkalmazásával. A jelenlegi digitális képiség már lehetőséget biztosít a váratlan és szokatlan megoldásokra is, ami természetesen kihasználnak az érintettek.

A Képek és pixelek kiállítás fotóművészeti termei olyan meglepetéseket rejtenek, ahol a téma a digitális váltás következménye, a mindennapi képhasználat, valamint az álló és mozgókép.

 

Ha nem szeretnél lemaradni erről a fantasztikus lehetőségről, gyere te is a Városligetbe!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Párnafa

Nem egy olcsó mulatság egy szép, jó minőségű teraszburkolat, ezért jogosan várhatjuk el,... Tovább

Lakástakarítás

Ha nincs kedved lakásod takarításával sokat bajlódni, akkor más megoldást kell találni... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 168

Átlagos értékelés: 5.0