notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

hirdetes

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

CsN

Ha szereted a fotózást, esetleg te is amatőr fotós vagy, akinek szenvedélye a különleges pillanatok megörökítése, akkor bizonyára értékelni fogod ezt a kiállítást, melyet most a Műcsarnok hoz tető alá!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

Fotózás és fotók minden mennyiségben. Megközelítőleg 150 fotósról beszélünk jelen esetben, vagyis az ő képeik visszaköszönnek most vissza a falakon. Ha nem láttál még ilyen kaliberű kiállítást, most itt a nagy lehetőség, hiszen ezek profi fotók, és egészen elképesztő felvételeket tárnak elénk tulajdonosaik.

A városligeti Műcsarnok 2016. április 23-a és június 26-a közt rendezi meg a Képek és pixelek című kiállítását, mely minden bizonnyal tömegeket fog vonzani. Ha Neked is kedved van ellátogatni ide, akár egy egész napos programot is ígérhet a Városliget.

A kiállításról a következő oldalon írunk még!

Szereted a fotózást, a szép, különleges dolgokat? Akkor ezt a kiállítást neked is látnod kell!

Kiállítás a Városligetben

A művek öt témakörben tekinthetők majd meg: Hely, ahol; Szemben; Testkép; Nézőpont és Varázslat. Mindenki arra gondol ilyenkor, hogy ezek zárt és tematikus egységek, de ez most nem így van.

hirdetes

Egy-egy művész neve több helyszínen, más-más egységben is feltűnik, és ez természetesen tökéletesen bemutatja, hogy a magyar fotóművészek egy jó részének érdeklődése és munkássága igencsak különböző és változatos. A neten terjedő képtömegektől koncentrált és nagyon tudatos alkotói módszerekkel távolodunk hát el.

hirdetes

A Műcsarnokban kiállított fotók legnagyobb részét digitálisan rögzítették, és így is mutatják majd be a nagyközönségnek. Méretben és formában mondhatni ordító a különbség a fotók közt, emellett nagyon változatosak is. Ezt alapul véve egy igazán különleges és egyedi kiállításra készülhettek, ha ti is ott lesztek a Városligetben ezen a rendhagyó eseményen, melynek a Műcsarnok ad otthont.

 

Ami a fotókon túl van…

A modern művészet egy igencsak terjedelmes része foglalkozik a műfajhatárok átlépésével, illetve új anyagok és technikák művészeti alkalmazásával. A jelenlegi digitális képiség már lehetőséget biztosít a váratlan és szokatlan megoldásokra is, ami természetesen kihasználnak az érintettek.

A Képek és pixelek kiállítás fotóművészeti termei olyan meglepetéseket rejtenek, ahol a téma a digitális váltás következménye, a mindennapi képhasználat, valamint az álló és mozgókép.

Ha nem szeretnél lemaradni erről a fantasztikus lehetőségről, gyere te is a Városligetbe!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Hűtőszekrény

A hűtőszekrény olyan szerkezet, mellyel mesterségesen a környezetnél alacsonyabb... Tovább

Budoár

Női szoba, pihenés és öltözködés számára. Választékos ízléssel rendezik be, és a ház... Tovább

Tovább a lexikonra