notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Az Álmaim Otthona Lakberendezési Portál és a Robinia Group Kft. konstruktív együtműködési programot, partnerprogramot indít kerttervezőknek, kivitelezőknek.

hirdetes

Konstruktív együttműködési program kertészeknek, tervezőknek, kivitelezőknek!

CsN

Az Álmaim Otthona Lakberendezési Portál és a Robinia Group Kft. konstruktív együttműködési programot hirdet olyan tervezők, kivitelezők részére, akik munkájuk során hatékonyan tudnák használni a Robinia Group Kft. első osztályú termékeit! Legyél Te is részese a sikernek, és lendítsd fel vállalkozásod velünk!

Kertépítők, tervezők számára nyílik konstruktív partnerprogram

A Robinia Group Kft. tevékenységi köre - akácfa burkolatok, játszóterek és bútorok első osztályú minőségben!

A Robinia Group Kft. a magyar piacon elsőként kezdte el az akácfa felhasználását bővíteni. A cég által – és egy német faipari egyetem együttműködésével – kifejlesztett, nanoszálakkal kevert ragasztó segítségével az akácfából immár akár 6 m hosszú deszkák is létrehozhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül alkalmazzuk az amúgy kiemelkedően tartós, vegyszeres védelmet nem igénylő faanyagot. Piacvezető cégként a Robinia Group Kft. elsődlegesen akácfa kültéri burkolatokkal, terasz- és homlokzatburkolattal foglalkozik – amelynek előállításában gyártóként játszik szerepet, de profi szerelőcsapattal is rendelkezik.

Természetesen a burkolaton kívül más – főként akácfából készült – termékek forgalmazásával is foglalkozik a cég, így kínálatukban megtalálhatóak a kerti bútorok, a kerítések, karámok, támfalak, és a játszótéri eszközök, tartozékok is.

Miért az akác?

Az akácfa burkolatként való felhasználása viszonylag újdonságnak számít a piacon. A korábbi években az akác, gyakori fahibái, méretkorlátai miatt nem volt alkalmas az ilyen típusú felhasználásra – ám a fentebb már említett ragasztó, és a hossztoldási technika kifejlesztése megoldotta ezeket a problémákat.

hirdetes

Az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően nem hajlamos a gombásodásra, korhadásra – a benne lévő természetes vegyületek (csersavak és robinetinféleségek) ugyanis méreganyagként viselkednek a fanyűvőkkel szemben. Praktikusságát csak növeli, hogy az akácfa burkolat nem igényel vegyszeres kezelést, lakkozást – ápolására tökéletesen elegendő egy középkategóriás teakfa olajjal évente egyszer, esetleg kétszer átkenni.

Kiknek ajánljuk ezt az együttműködést – és miért éri meg ez Neked?

Szeretnél a fenti képekhez hasonló, csodálatos kertet tervezni, építeni? Úgy érzed, be tudnád építeni munkádba a Robinia Group Kft. termékeit, az akácfa burkolatot? Akkor ez a program neked szól!

A Robinia Group Kft. olyan tervezőket, kivitelezőket keres, akik termékeiket munkájuk során fel tudják használni. Első sorban kertépítők, lakberendezők jelentkezését várják. Az együttműködés keretén belül a tervező vagy kivitelező szabadon ajánlhatja a Robinia Group Kft. termékeit, illetve a megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező kivitelezőknek akár a szerelést is átengedjük.

hirdetes

De miért éri meg ez Neked? A Robinia Group Kft. regisztrált partnereihez gyakran közvetlenül küld megrendelőt a beérkezett ajánlatkérések közül - és ez még nem minden! A Partnerprogram keretén belül a vállalkozó sikerét marketing kommunikációval támogatjuk: az elkészült projektekről PR cikkek jelenhetnek meg az Álmaim Otthona Lakberendezési Portálon, amely a későbbiek során számos új megrendelőt hozhat! A PR cikkek minden esetben több alkalommal megosztásra kerülnek kapcsolódó Facebook oldalainkon, így összességében akár több, mint 1 millió emberhez is eljuthatnak – az Ön vállalkozása nevével együtt!

Részesülj Te is a sikerből, légy a Robinia Group Kft. Partnere! Elérhetőségek és további részletek ide kattintva érhetőek el: Partnerprogram akácfa burkolatokra

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Nagytakarítás

Tavasszal és ősszel szoktunk nagytakarítást végezni otthonunkban, amikor nem csak az... Tovább

Milyen egy igazi alkalmi takarítás Budapesten? Most megtudhatod!

Mit szólnál hozzá ha az esedékes nagytakarítás helyett csak hátradőlhetnél a fotelben, és... Tovább

Tovább a lexikonra
Kert Kiegészítők Lakásfelújítás