notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az Álmaim Otthona Lakberendezési Portál és a Robinia Group Kft. konstruktív együtműködési programot, partnerprogramot indít kerttervezőknek, kivitelezőknek.

hirdetes

Konstruktív együttműködési program kertészeknek, tervezőknek, kivitelezőknek!

CsN

Az Álmaim Otthona Lakberendezési Portál és a Robinia Group Kft. konstruktív együttműködési programot hirdet olyan tervezők, kivitelezők részére, akik munkájuk során hatékonyan tudnák használni a Robinia Group Kft. első osztályú termékeit! Legyél Te is részese a sikernek, és lendítsd fel vállalkozásod velünk!

Kertépítők, tervezők számára nyílik konstruktív partnerprogram

A Robinia Group Kft. tevékenységi köre - akácfa burkolatok, játszóterek és bútorok első osztályú minőségben!

A Robinia Group Kft. a magyar piacon elsőként kezdte el az akácfa felhasználását bővíteni. A cég által – és egy német faipari egyetem együttműködésével – kifejlesztett, nanoszálakkal kevert ragasztó segítségével az akácfából immár akár 6 m hosszú deszkák is létrehozhatóak. Ez lehetővé teszi, hogy kompromisszumok nélkül alkalmazzuk az amúgy kiemelkedően tartós, vegyszeres védelmet nem igénylő faanyagot. Piacvezető cégként a Robinia Group Kft. elsődlegesen akácfa kültéri burkolatokkal, terasz- és homlokzatburkolattal foglalkozik – amelynek előállításában gyártóként játszik szerepet, de profi szerelőcsapattal is rendelkezik.

Természetesen a burkolaton kívül más – főként akácfából készült – termékek forgalmazásával is foglalkozik a cég, így kínálatukban megtalálhatóak a kerti bútorok, a kerítések, karámok, támfalak, és a játszótéri eszközök, tartozékok is.

Miért az akác?

Az akácfa burkolatként való felhasználása viszonylag újdonságnak számít a piacon. A korábbi években az akác, gyakori fahibái, méretkorlátai miatt nem volt alkalmas az ilyen típusú felhasználásra – ám a fentebb már említett ragasztó, és a hossztoldási technika kifejlesztése megoldotta ezeket a problémákat.

hirdetes

Az akácfa kiváló tulajdonságainak köszönhetően nem hajlamos a gombásodásra, korhadásra – a benne lévő természetes vegyületek (csersavak és robinetinféleségek) ugyanis méreganyagként viselkednek a fanyűvőkkel szemben. Praktikusságát csak növeli, hogy az akácfa burkolat nem igényel vegyszeres kezelést, lakkozást – ápolására tökéletesen elegendő egy középkategóriás teakfa olajjal évente egyszer, esetleg kétszer átkenni.

Kiknek ajánljuk ezt az együttműködést – és miért éri meg ez Neked?

Szeretnél a fenti képekhez hasonló, csodálatos kertet tervezni, építeni? Úgy érzed, be tudnád építeni munkádba a Robinia Group Kft. termékeit, az akácfa burkolatot? Akkor ez a program neked szól!

A Robinia Group Kft. olyan tervezőket, kivitelezőket keres, akik termékeiket munkájuk során fel tudják használni. Első sorban kertépítők, lakberendezők jelentkezését várják. Az együttműködés keretén belül a tervező vagy kivitelező szabadon ajánlhatja a Robinia Group Kft. termékeit, illetve a megfelelő szakmai ismeretekkel rendelkező kivitelezőknek akár a szerelést is átengedjük.

hirdetes

De miért éri meg ez Neked? A Robinia Group Kft. regisztrált partnereihez gyakran közvetlenül küld megrendelőt a beérkezett ajánlatkérések közül - és ez még nem minden! A Partnerprogram keretén belül a vállalkozó sikerét marketing kommunikációval támogatjuk: az elkészült projektekről PR cikkek jelenhetnek meg az Álmaim Otthona Lakberendezési Portálon, amely a későbbiek során számos új megrendelőt hozhat! A PR cikkek minden esetben több alkalommal megosztásra kerülnek kapcsolódó Facebook oldalainkon, így összességében akár több, mint 1 millió emberhez is eljuthatnak – az Ön vállalkozása nevével együtt!

Részesülj Te is a sikerből, légy a Robinia Group Kft. Partnere! Elérhetőségek és további részletek ide kattintva érhetőek el: Partnerprogram akácfa burkolatokra

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Komposzt

Komposztálható anyagok konyhai hulladékok: gyümölcs, zöldség, kávézacc, teafű... Tovább

Esküvő helyszín Budapesten

Az esküvő esetében is mint bármely rendezvénynél, a tökéletes helyszín megtalálása... Tovább

Tovább a lexikonra
Kert Kiegészítők Lakásfelújítás