notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Kertfelújítás a 2016-os trendek szerint - Teraszburkolatok az új évre

hirdetes

Kertkialakítás trend 2016 - Teraszburkolat trendek az új évre

Utána jártunk, mik lesznek a kültér hódítói a 2016-os évben, a következő cikkben a teraszkialakításról lesz szó. Ha idén tervezel kertfelújítást, ajánlatos neked is belepillantani az idei trendekbe!

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Eljött az új év, elérkezett az újítások ideje. Amilyen hamar jött a tél, olyan hamar fog jönni a nyár, így nem árt felkészülni a kert körüli felújításokra, hisz a jó idő kezdetével legtöbbünk szeretne valamit újítani otthonán. Mi most a kertfelújítással kezdünk, így utánajártunk a kültéri trendeknek, ezen belül is a teraszburkolatoknak.

Egy szépen kialakított fa terasz sokféle lehetőséget kínál, tökéletes megoldás, ha átmenetet akarunk képezni kültér és beltér között. Kialakíthatóságai között lehet akár egy önálló sziget a fűben, lehet kerti ösvény, összekötheti a házrészeket vagy épületeket, építhetünk belőle átjárót, feljárót, paravánt, vagy fából építhetünk a teraszra kerti bútorokat is, építhetjük a medence köré kültéren és beltéren, lehet belőle tóparti stéget is kialakítani és még sorolhatnánk.

A következő képekben többféle teraszkialakítást mutatunk be nektek, reméljük lesz olyan, amelyik elnyeri tetszésedet. Kattints a következő oldalra, ott folytatjuk!

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Önálló sziget a kert szívében

Hogy legyen egy hely, ahol a nap végén megpihenhetünk, kiülhetünk a barátokkal egy jó beszélgetésre, körülölelnek a növények, kényelmes kanapén ülve. Télen nyáron tökéletes hely (persze ha télen nincsenek túl nagy hidegek), ha kellemes az idő, bármikor használhatjuk. Eső ellen persze érdemes egy szaletli szerűséget építeni a fejünk fölé, így ha télen melegebbre fordul az idő, még akkor is használhatjuk ezt a kis szigetet.

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Ház összeköttetés fából

Teraszburkolatnak, összeköttetésnek, külön kis szigetnek, stabil felületnek, melyre építhetünk, mind mind tökéletes rá a fa. Mint azt az előző oldalon is láthattad, a legtöbb kép a Robinia Goup Kft. oldalán található. Érdemesnek találtuk megemlíteni őket, hisz ők hazánkban egy egyedülálló cég, akik csak és kizárólag akácfára specializálódtak. Rengeteg információ található oldalukon az akácfáról, mely nagy segítség azoknak, akik nem tudnak dönteni a teraszburkolat anyagát illetően. A fenti képen az ő munkájuk látható, véleményünk szerint igazán szép lett a végeredmény. A következő oldalakon további felhasználását láthatod ennek a fafajtának.

hirdetes
Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Stabil felület, melyre építhetünk!

Gyönyörű megoldás azoknak, akik nem szeretnék elrontani a környezetet különféle mű hatású anyagokkal. A kő és a fa anyag gyönyörűen harmonizál együtt, így a választás itt is az akácfára esett. A végeredmény magáért beszél. Természetesen bármit építhetünk rá, csak a képzeletünkre van bízva a döntés. Profi kezekkel bármi kivitelezhető.

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Feljáró akácfából

Különböző szinten kiegyenlítésére tökéletes lehet egy ilyen feljáró, melyet szintén megépíthetünk fából. A ház összeköttetései ezáltal bárhogyan megoldhatók. Feldobja a környezetet, tartós, gyönyörű és természetes megoldás.

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Teraszburkolat határok nélkül

Mint azt a fenti képen is láthatjuk, semmi nem szab határt a teraszburkolatunk kialakításának, ez a terasz Németországban készült. Gyönyörű, modern, teljesen illik a 2016-os trendekhez. Egy ilyen teraszt minden szomszéd megirigyel, és te is hasonlóan büszke leszel rá, minden egyes alkalommal, ahogy rápillantasz. :)

 

Emelvénynek is tökéletes, a ház csak még hangulatosabb az akácfa természetes hatásával, a lépcső is megoldott, és a fa is maradhatott a helyén :)

hirdetes
Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Tóparti stég - Hogy legyen egy hely, ahol megpihenhetünk a nap végén

Mindenkinek szüksége van néha egy helyre, ahová elvonulhat, megpihenhet, kipihenheti a nap fáradalmait és gondjait. Erre ad tökéletes megoldást egy tóparti stég építése, persze ehhez szükségeltetik egy kis tó kialakításai is. Mi mindenképpen csak ajánlani tudjuk, nincs is jobb érzés, mint a természethez közel üldögélni a lemenő nap sugaraiban.

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Kerti bútorok fából

Az előző oldal kerti stégéhez gyönyörű és hasznos kiegészítőként szolgál egy egyedi kerti bútor. Természetesen a Robinia Goup Kft. a teraszburkolatok és további kültéri burkolatok mellett kerti bútorok elkészítésére is megoldást nyújt. A következő linkre kattintva meg tudod nézni a munkáikat: fa kerti bútorok

Terasz és kert kialakítás a 2016-os trendek szerint

Teraszburkolat több hangulatban

Az akácfa rengeteg lehetőséget kínál a teraszburkolat stílusának kialakításában is. A trendeket követve lehet hagyományos, lehet modern és lehet mediterrán hangulatú teraszt is építeni. Medence körül csak még hangulatosabb. Nekünk elég nehéz lenne dönteni, hisz mindegyik választás gyönyörű. Reméljük, neked sikerül kiválasztanod a hozzád illő teraszburkolat stílust. :)

 

Nyáron igazán hangulatos lesz a medence körül egy ilyen terasz, aki szeret a nagy melegekben a medence mellett hűsölni, ez a teraszburkolat stílus tökéletes választás!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Tiszta terek takarítása

Ha tiszta terek takarítására van szükséged, alaposan nézz utána a felhasználandó anyagoknak... Tovább

gyártócsarnok takarítás

Magánlakások, irodák, üzletek, lépcsőházak, iparterületek: napi, alkalmankénti... Tovább

Tovább a lexikonra
Bútorok Kert Terasz Természet