notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Barkácsoljunk együtt!

hirdetes

Barkácsoljunk együtt! Képkeret dizájn egyszerűen!

SKHeni

 

Családi fotóink az elmúlt idők emlékeit őrzik! Most adunk néhány tippet, hogyan készíts a szívednek kedves emlékeidnek olyan képkeretet, amely méltó külsőt kölcsönöz a múlt történéseit felidéző emlékeknek.

Képkeret dizájn egyszerűen!

Készítsünk képkeretet dekorációval!

A képek csodálatos lehetőséget nyújtanak arra, hogy felidézzük a régmúlt emlékeit újra meg újra. A számunkra fontos családi fotóinknak a magunk által dekorált képkeretek kölcsönöznek leginkább különleges kinézetet! Ajándékba adhatod vagy falra is akaszthatod, hogy lakásod dizájnjává váljon!

Anyaglista

 

  • Dremel Glu Gun 930 ragasztópisztoly
  • sima felületű képkeret fából vagy bőrből
  • díszvirágok vagy más díszítő elemek
  • kiegészítők: gyöngyök, gombok        A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!
hirdetes
Képkeret dizájn egyszerűen!

Képkeret dekorálás, első lépés!

Válasszunk egy sima felületű képkeretet! Ez lehet fakeret, de készülhet bőrből vagy textilből is. Helyezzük el a dekor virágokat (vagy amivel éppen díszíteni szeretnénk) a kereten, hogy előre lássuk, hol fognak elhelyezkedni a dizájn elemek. Fogjuk meg a Dremel ragasztópisztolyt és először a keret sarkaiba rögzítsük a virágokat. A ragasztópisztoly lehetővé teszi, hogy könnyen és foltmentes, dizájnos keretbe öltöztessük a régi képet. Így a munka könnyeddé és örömtelivé válik. Folytassuk a virágok felragasztását a sarkokban elhelyezett virágok közé. Lapozz a következő oldalra!

hirdetes
Képkeret dizájn egyszerűen!

Képkeret dekorálás, második lépés!

Ha már az összes virágot hozzárögzítettük a képkerethez, akkor most a virág belső díszítő elemei következnek! Ragasszunk minden virágra egy-egy dekor gyöngyöt, a kimaradt virágokra pedig dizájnos gombokat.  

Tipp: Még színesebbé tehetjük a keretet, ha gondosan összeválogatott, több színű, de egymáshoz jól passzoló dekor virágokat választunk! Díszíthetjük még keretünket szív- vagy csillagformával, gombokkal, illetve jó szolgálatot tehetnek díszítésre a nyári nyaralás alkalmával tengerparton gyűjtött kagylók is! Bátran engedjük szabadon a fantáziánkat és így szebbnél-szebb képkereteket készíthetünk! wink

       

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Szövet

A szövet a kelmék egyik fajtája, amely két egymásra merőleges fonalrendszerből: a hosszanti... Tovább

Cukorbetegség

 A cukorbetegség (diabetes mellitus vagy "diabétesz", magyarul "mézédes... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Kiegészítők Lakberendezési ötletek Színes ötletek