notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

A Karaván Szalon, az ország egyetlen lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatója. A kiállítás minden évben a tavaszi szezon kezdetekor várja az utazni és kempingezni vágyókat a legújabb és legmodernebb utazó autócsodákkal. Karaván Szalon 2014 HUNGEXPO

Karaván Szalon 2014 HUNGEXPO

2014 Február 27.


A Karaván Szalon, az ország egyetlen lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatója. A kiállítás minden évben a tavaszi szezon kezdetekor várja az utazni és kempingezni vágyókat a legújabb és legmodernebb utazó autócsodákkal. A Karaván Szalon nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2014. február 27. és március 2. között.


A "D" pavilonban az otthon kényelmét nyújtó négykerekű járművek mellett 2014-ben az outdoor felszerelések széles kínálata egészíti ki,így Te is kedvedre szemezgethetsz a sátrak, a ruházatok és az olyan hasznos eszközök között, melyek túrákhoz, utazáshoz, hegymászáshoz, vízisporthoz, természetbeli kalandozáshoz elengedhetetlenek.
 
A kiállítást izgalmas kísérő programok teszik még vonzóbbá, a Karaván Kemping igénybevételével pedig a kiállítás teljes ideje alatt élvezheted a régi szép idők kempinghangulatát.
 
Egyidejű rendezvények:
Utazás kiállítás
VitalExpo
PORT.hu Bringaexpo
 
Időpont: 2014. február 27 - március 2.
 
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.)
 
További részletek és kedvezményes online jegyvásárlás a kiállítás honlapján: www.karavanszalon.hu
 
A Karaván Szalon a népszerű Utazás kiállítással és az aktív pihenést kedvelők körében szintén közkedvelt Bringaexpo-val egy időben várja a látogatókat.
 
Forrás: www.karavanszalon.hu
 


címkék: