notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Dísz karácsonyi édességekből

hirdetes

Dísz karácsonyi édességekből

Józan Szilvia

Több karácsonyi édesség maradt a kelleténél? Vagy túl kevés a dísz a fára? A megmaradt karácsonyi édességek főleg a színesek alkalmasak a karácsonyfát díszíteni. Ha pedig megéheznénk, csak le kell vennünk a fáról. Próbáld ki bátran valamelyiket.

Dísz karácsonyi édességekből

Karácsonyi édességek, mint dísz

 

Természetesen nem minden karácsonyi édesség alkalmas dísznek a karácsonyfára. Senki ne próbálkozzon süteményekkel, mint például a bejgli, vagy zserbó. De olyan csomagolt édességek, mint a szaloncukor, vagy a keményre sült édességek, mint a habcsók kiválóan alkalmasak a díszítésre. A tésztaédességek közül a mézeskalács díszek is szépen mutatnak a fán. Válasszunk színes csomagolásban lévő szaloncukrot, olyat, ami megy az ünnepi dekorációhoz. A habcsókok közül pedig szintén a színeseket válasszuk.

hirdetes

 

Karácsonyi édességekből dísz

 

A szaloncukrokat egyszerűen felkötözhetjük a fára, vagy éppen egy szaloncukorsort is készíthetünk. A legegyszerűbb mód mégiscsak az, ha egy gémkapocs segítségével átszúrjuk a szaloncukor csomagolását, és a gémkapocs másik végét a karácsonyfa ágához kötjük. A habcsók akkor a legegyszerűbben feltehető a karácsonyfára, ha karika formájú. Ilyenkor egyszerű dolgunk van, csak simán felkötjük a karácsonyfára. A mézeskalácsra pedog egy kis lyukat szúrúnk és azon étfűzűnk egy fonaldaragot, amit a karácsonyfára köthetünk fel. Olyan mézeskalácsot válasszunk, amelynek valamilyen karácsonyi formája, vagy díszítése van. Népszerű például a mézeskalács gömb, vagy a karácsonyfa alakú mézeskalács dísz is.

hirdetes

 

Néhány ötlet a karácsonyi édesség díszként való használatára:

 

mézeskalács karácsonyfadísz

 

habcsók karácsonyfadísz

 

mézeskalács dísz

 

mézeskalács csillag díszek

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Lakberendezési szakszótár

Kőalkotás

A száraz kőművészet egy mára már csak kevés helyen őrzött hagyomány. Lényege, hogy a... Tovább

Klasszikus stílus

A klasszikus szó jelentése: tökéletes alkotás. Az antik bútorok maradandóságát,... Tovább

Tovább a lexikonra