notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Melyik karácsonyfa tetszik a leginkább? Sokat elmond rólad, a személyiségedről, a belsődről. Jól gondold meg, mit választasz!

hirdetes

Ezt árulja el a személyiségedről a karácsonyfád

CZs

Azt bizonyára tudod, hogy az öltözködési stílusod, a lakasádod berendezése, és egyéb részletek sok dolgot elárulnak rólad. De gondoltad volna, hogy a karácsonyfa, amit választanál, legalább ennyi mindent mond el a személyiségedről? Pedig így van! Sokan sokféleképpen szeretik, van aki a színesre, van aki az egyszerűre, van aki a magasra esküszik. Éppen ezért ismerheted meg magad még inkább a karácsonyfádon keresztül!

Milyen lesz idén a karácsonyfád? Sokat elmond rólad!

Hagyományos karácsonyfa

Ha a nem túl kicsi és nem túl nagy, éppen elegendő dísszel felöltöztetett fa áll a szívedhez legközelebb, akkor valószínűleg imádod a hagyományos és kiszámítható dolgokat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy unalmas lennél, sokkal inkább azt, hogy a jól bevált dolgokra esküszöl. Talán idén karácsonykor ugyanaz lesz a menü, mint tavaly, de legalább kétségtelen, hogy az mindenkinek ízleni fog, és garantáltan nem fogsz majd mellé. Általában biztos vagy a dolgodban, és nem szoktál meginogni. Érdemes azonban néha kilépni a komfortzónádból, és új dolgokat is megismerni.

Ilyen vagy, ha a hagyományos karácsonyfát kedveled

Kreatív és szokatlan, de nem lehet nem imádni

Egész évben azt várod, hogy mivel dobhatnád fel az unalmassa vált, egyszerű zöld fenyőt? Valószínűleg állandóan teli vagy ötletekkel, imádod a pörgést, és az ünnepek alatt sem vagy rest alkotni valamit. Biztosan rengeteg dolog iránt érdeklődsz, és csodájára jársz a világ lehetőségeinek, ráadásul a humorod is kiváló, azért figyelj oda, hogy ne csapongj túlzottan. Ne menjen a végtelen energiád és kreativitásod kárára az, hogy nem tartasz ki semmi mellett igazán. Próbáld inkább kézben tartani a dolgaidat, és használj ki minden alkalmat a benned rejlő lehetőségek megmutatására!

hirdetes

Kreatív karácsonyfa, kreatív személyiség

Lapozz a következő oldalra még több információért!

Milyen lesz idén a karácsonyfád? Sokat elmond rólad!

Magas és vékony

Tévedés lenne azt állítani, hogy aki a magas és vékony fára esküszik, csupán a helytakarékossági szempontokra figyel. Ha ez a fa tetszik leginkább, számodra valószínűleg kevésbé szól a díszítésről és a cicomáról az ünnep, és sokkal fontosabbnak tartod a családdal töltött órákat, az anyagi és tárgyi javaknál. Ha ajándékot vásárolsz, akkor is ezt tartod szem előtt. Inkább valami hasznosat választasz, hiszen sokkal fontosabbnak tartod, hogy valóban használható meglepetést adj, minthogy lenyűgözd a rokonokat valami csillogó szépséggel.

Ha hosszú és vékony a karácsonyfád, az sokat elárul rólad

 

Kerek formák

Ha ez a karácsonyfa tetszik leginkább, akkor valószínűleg egész évben az ünnepeket várod. Ugye legszívesebben legalább három ilyen fát betuszkolnál a lakásba? Sokan érzezzük így, hiszen egy terebélyes fa tényleg a szoba középpontjává válhat. Valószínűleg így vagy ezzel te magad is, jól érzed magad nagyobb társaságban is, imádsz emberek között lenni, és szereted, ha rád figyelnek. 

Alacsony és kerek fenyő, ami a személyiségedről árulkodik

Lapozz a következő oldalra még több információért!

Milyen lesz idén a karácsonyfád? Sokat elmond rólad!

Óriási és díszes

Az óriási és gondosan feldíszített fának is megvan a maga hangulata. Természetesen ehhez egy bizonyos belmagasság is szükséges, de az biztos, hogy egy ilyen fától mindenkinek eláll a lélegzete. Ha ez a legszimpatikusabb, akkor biztonsan fontos számodra a külső, a kép, amit másoknak mutatsz. Szeretnél mindig jobb és jobb lenni, és nem ismersz lehetetlent. Valószínűleg sokan irigykednek rád és a sikereidre, és nem is alaptalanul. Büszke vagy arra, amit elértél, és ezt ki is mutatod. 

hirdetes

Ezt mondja el rólad, ha az óriási karácsonyfára esküszöl

Fehér, mint a hó

Az elmúlt években nagy divat a fehér műfenyő. Nem csak a lakásod berendezéséhez igazodhat kifejezetten, de saját stílusodhoz is. Aki fehér fenyőt választ, az biztosan nyitott az új dolgokra, kedveli a szép és romantikus dolgokat. Ha ez a fa nyerte el leginkább a tetszésedet, akkor a lakásod dekorálására valószínűleg nagy hangsúlyt fektetsz, és adsz a részletekre is. Biztosan tisztában vagy a legújabb trendekkel, de nem esel abba a hibába, hogy igent mondasz bármilyen ízléstelen dologra is. Jól átgondolt döntéseket hozol, éppen emiatt nem csalódsz magadban később sem. 

A modern, fehér fenyőfa, ami a személyiségedről árulkodik

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Szalmabála

A szalma a szemtermésükért termesztett növények (vagy szűkebb... Tovább

Mosószóda

A mosószóda (nátrium-karbonát) fehér színű por, vagy színtelen kristály. Vízlágyító... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció Kiegészítők Stílusok