notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.További részletek itt!

Őrizd meg nyugalmadat a karácsonyfa eltüntetésekor!

hirdetes

Karácsonyfa bontás idegtépés nélkül

Igen, talán nagyon sokan vagyunk, akik számára egyértelmű, hogy a karácsonyfától hogy lehet megszabadulni a legegyszerűbben. Mi most azoknak segítünk, akik talán minden évben felhúzzák magukat azon, hogy végre kikerüljön a lakásból a szeretet ünnepének legszebb dísze, a karácsonyfa.

Így dobd ki a karácsonyfát idegeskedés nélkül

Már éppen ideje, hogy megszabaduljunk tőle, bár fájó szívvel, hisz nálunk még mindig áll a karácsonyfa (igaz, inkább időhiányból, mintsem szomorúságból). Akárhogy is néztem, a legtöbb házban még bőven áll a karácsonyfa, még vízkereszt után is, pont azért, amiért nagyjából nálunk is. Fáj megválni tőle, hisz olyan szép.. Most mégis mutatok néhány praktikát, amivel könnyen, egyszerűen, idegszáltépés nélkül lehet megszabadulni a szeretett karácsonyfától. A következő oldalon folytatom.

A cikket a Kék Harmónia takarító cég támogatta!
Ha szeretnél további tanácsokat kapni otthonod tisztaságával kapcsolatban, bátram ajánlom őket!
Részletekért kattints ide: Takarítócég Budapest

Így dobd ki a karácsonyfát idegeskedés nélkül

Karácsonyfa kidobás az ablakon keresztül

Sokan félnek tőle, pedig kellő elővigyázatossággal és odafigyeléssel semmi gond nincs vele. Ez a legegyszerűbb módszere, hogy anélkül szabadulj meg a karácsonyfától, hogy az egész lakás és lépcsőház egyaránt tűlevelekkel borított legyen. Aztán persze jöhet a takarítás. És akkor még nem is említettem, hogy mennyi nehéz és fáradalmas cipekedést és szurkálást tartalmaz az a bizonyos levitel. Főleg, ha a legmagasabb szinten laksz az épületben. Persze kelleni fog egy ablak, ami az utcára néz. De ha ez megvan, nincs semmi akadálya, hogy kidobd a fát az utcára.

hirdetes

Útközben érkeznek a megoldásra váró problémák. Kifér az ablakon? Ha túl nagy a fa, nem biztos, hogy minden lakás ablakán kifér. Ilyenkor jöhet az olló, a kés, vagy rosszabb helyzetben egy kisebb fűrész segítsége. Le kell, hogy vágjuk a kisebb ágakat, gallyakat, melyek megakadályozzák a fa kituszkolását az ablakon.

hirdetes

Figyelj rá, hogy biztosítsd a helyszínt!

Semmiképpen se dobd ki úgy az ablakon a fát, hogy előtte nem biztosítottad volna a helyszínt, ezt ne egyedül csináld, kérj meg valakit, hogy lentről vezényelje a helyszínbiztosítást. Ha minden stimmel, a helyszínen nem fog senki fejére esni a fa, akkor ki lehet hajítani az ablakon, lemenni, és a megfelelő helyre kidobni. Jó ötletnek tartok kesztyűt is vinni magammal, eléggé tud szúrni az a fa a sok tűlevelével.

Na de mi van akkor, ha nincs utcára néző ablak?

Ilyenkor az elsődleges cél a tűlevélhullás utáni takarítás minimális értékekre csökkentése. Fogj egy seprűt, ütögesd meg a fát, hogy minél kevesebb tűlevél hulljon le a szállítás közben. Ezt még inkább a szobában tegyétek meg, hisz sokkal egyszerűbb egy helyen felsöpörni. Kevés az esély rá, hogy szállítás közben túl sok levél fog leesni, ha a cipekedés előtt megtettétek ezt az egyszerű folyamatot.

Persze itt is jól fog jönni a fűrészelés. Hisz sokkal egyszerűbb a kisebb ágakat és gallyakat egy nagy zsákba tömni (persze kesztyűvel), mint a seprűt magunkkal hordozgatva söprögetni az útközben elhulló leveleket és így végigmenni az egész házon, lakáson, lépcsőházon, épületen. Reméljük néhány tanácsnak azért hasznát tudjátok venni, és ezzel megspóroltuk a hajtépést. Ha idén már nem is, talán jövőre.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Lakberendezési szakszótár

Üveglámpás

Egy ilyen szép üveglámpással nem csak a benti helyiségeket dobhatod fel, hanem akár kültéren... Tovább

Mosódió

A mosódió a mosódiófa vagy szappanfa termése, melyet előszeretettel használnak mosás során.... Tovább

Tovább a lexikonra
Dekoráció