notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Vendégváró kanapé

hirdetes

Vendégváró kanapé

Józan Szilvia
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Időnként szinte mindenki fogad olyan rokont, vagy barátot, aki nem tudja máshogy megoldani az alvást, minthogy nálunk marad. Ilyen váratlan helyzetekre jó megoldás, ha a kanapénk alkalmas fekvőhelynek is. Ugyan nem olyan kényelmes, mint egy ágy, de ha nem rendelkezünk külön vendégszobával, akkor az egyik legjobb megoldás lehet.

Vendégváró kanapé

 

A kanapé, mint fekhely

 

A nappaliban elhelyezett kanapé akár több funkcióval is rendelkezhet, minthogy tv-t nézünk rajta. Hívhatunk vendégeket, vagy akár felkészületlenül is bármikor érhet minket látogató, akinek nincs hová mennie éjszakára. Rokonok, barátok vendégül látására a legtöbb háztartás nem rendelkezik külön erre alkalmas helyiséggel. Így helytakarékos megoldást egy olyan kanapé a nappaliban, ami fekvőhelynek is használható.

 

vendégváró kanapé

 

vendégváró kanapé

 

A fekvőhelynek is jó kanapé

 

Választhatunk olyan kanapét, amivel nem kell semmit sem csinálni, mert alkalmas fekvőhelynek is. Nincs szükség semmiféle átalakításra, talán csak ágyneműre. Ezek olyan kanapét jelentenek melynek legalább az egyik oldalán nincs széle és van olyan hosszú, hogy kényelmesen elférjen rajta a vendég. Lehet olyan kanapét is választani, aminek ugyan van széle, de nem meredeken emelkedik, hanem elég elnyújtottan, ahhoz, hogy a fejet kényelmesen tartsa alvás közben.

hirdetes

 

vendégváró kanapé

 

vendégváró kanapé

 

Az átalakítható kanapé

 

Az átalakítható kanapét bármikor átrendezhetjük fekhellyé. Általában a kanapé hátat tartó részét kell leengedi a földre, így akár két személynek is megfelelő méretű fekhelyet kaphatunk. Az átalakítás nem nehéz és igen hasznos. Az átalakítható kanapé, viszont több helyet igényel, mint a már fekvőhelynek is alkalmas kanapé. Ezért elegendő helynek kell lennie a nappalinak, ahhoz, hogy a kanapét átalakítsuk.

hirdetes

 

vendégváró kanapé

 

vendégváró kanapé

 

Kihúzható kanapé

 

Magyarországon az egyik legnépszerűbb megoldás a fekvőhely kialakítása szempontjából. A kihúzható kanapé pusztán a kanapé ülő részének a kihajtogatását jelenti. A keletkezett fekvőhely így annyi személyes, ahány a kanapé. A fekhely elég alacsonyan, a padlóhoz közel van és kevésbé vastag, mint a többi megoldás. A kihúzható kanapék többsége rendelkezik merev széllel, de ez a fekhellyé alakítást és a használatot nem befolyásolja jelentős mértékben.

 

vendégváró kanapé
 

vendégváró kanapé

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Bútorok

Lakberendezési szakszótár

Eladó apartman Balaton különlegességei

A Balaton egész évben lenyűgöző, ezért érdemes nem csak nyáron, hanem télen is ellátogatni... Tovább

Télikabát

A télikabát egy általában csípőn alul érő, esetleg derékban szabott, hátul hasított vagy... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 173

Átlagos értékelés: 5.0